Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

torsdag 23. april 2009

Litt info. om Bondage og Sadomasochisme

Har opplevd at det er mange som ikke helt skjønner det med å være sub, eller å bli behandlet som sub.
Mange har ikke en minste anelse i hva det innebærer eller handler om, så derfor legger jeg ut litt info.
Vanligvis legger jeg ut opplevelser i fra settinger jeg har hatt med Master, men nyter sola om dagen så godt det lar seg gjøre. Innimellom de to gangene jeg får onanere, denne uka.
Det kommer mer, det lover jeg.

Bondage
Begrepet bondage er engelsk og betyr å bli bundet eller lenket som middel til seksuell stimulering. Den lenkede er nå nødt til å nøye seg med å nyte berøringen uten selv å være aktiv, og er prisgitt partneren. Den normale reaksjonen - å selv ville berøre - blir blokkert.

Den som er bundet kan konsentrere seg fullt og helt om å bli berørt og tilfredsstilt. Hun er fullstendig passiv og må se og føle hvordan kroppen blir kjærtegnet - noe de fleste elsker. Psykologisk er det den "frivillige tvang" som spiller den største rollen i bondage-leker. Den som er bundet føler seg forsvarsløs og fullstendig utlevert til den aktive part, og følelsen av passivitet og maktesløshet forsterker den erotiske opphisselse.

Til bondage kan man bruke tau, teip, reimer av nylon eller lær, mansjetter og kroker, tøystrimler, slips, sjal, skjerf, kjetting, håndjern, strips, plastfolie og mye mer.
Bondage-lek krever at man stoler på hverandre, og at man er seg sitt ansvar bevisst. Når man opplever at dette fungerer, kan det være veldig stimulerende og gi grunnlag for enda sterkere opplevelser.

En perfekt Master er 100% selvbevisst. Alle hans bevegelser uttrykker og understreker hans overlegenhet, beherskelse og makt til suben - fullstendig uavhengig av størrelsen. Også talemåten er viktig. En Master snakker med dyp stemme, langsomt og tydelig. Hans autoritet fremhever han gjennom klare ord og presise anvisninger. Styrke og utilnærmelighet er andre attributter som beskriver en perfekt dominants opptreden og utstråling – selv om det kun er en fasade. suben må aldri oppdage at han innerst inne er litt nervøs eller usikker!

Nå vet dere litt mer om hvordan den opphissende leken med dominants og ydmykelse fungerer og hva som utgjør en perfekt dominat.

Sadomasochisme: Teori og historie
Hva foregår egentlig i hodet på en sub og en Master, med andre ord en masochist og en sadist, og hva er det som får dem til å tenne.

suben overgir seg frivillig til Master. Hun nyter følelsen av underkastelse, og hun har fra dette øyeblikket ikke lenger noen egen vilje, men blir hersket over av Master. Det er her den passive parten får sitt kick. Hun selv er bare et instrument, og hun blir brukt - ikke av egen vilje, men etter Master eller dominantens vilje. Hun er ikke lenger ansvarlig for å ta noen avgjørelser, og alt hun gjør eller blir tvunget til å gjøre - selv de mest perverse ting - er ikke lenger hennes ansvar. Hun kan dermed fullt ut konsentrere seg om sin egen seksuelle opphisselse. Dette er en av sidene ved underdanig opphisselse.

Den andre siden av masochistens seksuelle opphisselse består av nytelsen av fysisk smerte og psykisk undertrykkelse - samtidig. Masochisten omgjør smertene til seksuell lyst og opphisselse.

Her må man naturligvis ta visse forbehold; ikke alle mennesker er mottakelige for denne spesiell typen seksuell opphisselse. De lærde strides om hvor denne legningen kommer fra, eller hvordan den oppstår.
Personlig mener jeg at sub og Master er ikke noe en kan bli, men er født som.
Dette har jeg skrevet om tidligere. (se bloggarkivet under: Jeg bare lurer) Så det er ikke bare å sette igang å styre en sub, uten at en har en minste aning i hva dette handler om både fysisk og ikke minst psykisk. Ellers kan det få store konsekvenser, og at det til og med er skadelig. Desverre er det mange suber som har blitt mishandlet av sin såkalte Master. Så vær nøye og bruk tid, når dere skal innlede et sm forhold, enten om dere lever i parforhold eller bare har sm sammen.

Master tvinger suben til å underkaste seg sin vilje. Han nyter følelsen av makt, mens sadisten opplever sterk seksuell opphisselse fordi suben gjennom Masteres befalinger blir seksuelt manipulert og knyttet til et maktmenneske. Som sagt tidligere: suben underkaster seg sin Master frivillig. Før hun oppgir sin egne vilje og overlater til Master å ta alle avgjørelser, har han valget – alt som skjer etterpå er helt og holdent opp til Master. Master bruker suben som et instrument for å oppfylle sine egne seksuelle ønsker og lyster. Denne underkastelsen og maktfølelsen – uansett til hvilken grad – gir dominanten seksuell opphisselse. Han tenner ganske enkelt på makt, på å ha kontrollen.

Samtidig som Master har kontrollen og bestemmer alt som skal skje, har han også ansvaret for alt. At suben kan ganske enkelt trygt overlate alt til Master, i forvissning om at han har kontroll, og han skal bare utføre hans ønsker. SM-leker (livsstil) har mye med fortrolighet, sikkerhet og ansvar å gjøre, og disse forutsetningen må være oppfylt for begge parter i forholdet for at det skal fungere. Master skal altså optimalt sett ha den riktig blandingen av autoritet, ansvarsfølelse, sadistisk legning og ”slemhet” – og det er slett ikke alle som har det! Karakterstyrke og følelsesmessigst stabilitet er også viktig for en dominat.

Det psykiske aspektet er svært viktig både for Master og suben. Alle erotiske fantasier begynner i hodet, og her løper alle sanseinntrykk og reaksjoner sammen. Master kan bare leve ut og nyte sin maktrolle når han merker at suben underkaster seg fullstendig; omvendt kan suben bare oppnå seksuell tilfredsstillelse når hun blir kontrollert og befalt på den rette måten – suben må med andre ord være helt og fullt kontrollert. Gi seg helt og fult til sin Master.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar