Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 17. april 2009

Prøve noe nytt i helgen? FIGGING


Figging, anal-lek
(eller tortur ?) med ingefærrot, synes å være en glemt kunst. Muligens er det fordi det ikke finnes nok informasjon, eller fordi det finnes så mange nymotens salver, kjemikalier og annet som man mener kan erstatte ingefær, og mange BDSM-ere tar seg ikke den tida som er nødvendig for å preparere for denne aktiviteten. Uansett årsak, går de da glipp av en minneverdig opplevelse.
Det finnes bevis på at figging faktisk ble kjent når ingefær ble brukt samtidig med at man brukte spanskrør på noen, for å forhindre at den som fikk straffen, knep rumpeballene sammen under avstraffelsen, men å knipe sammen baken mens man har en bit ingefær i anus, utløser en brennende følelse.
Det er en svært lett teknikk å lære seg og mestre, men man må vite hva man gjør, og ta de riktige forberedelser.

I sin naturlige form, selges ingefær som en "hånd". Uheldigvis er det mange supermarkeder som kutter opp ingefær i småbiter og selger i pakker, for enkelhets skyld. Hold dere unna ferdigkuttet ingefær i småbiter. Finn et sted som selger hele "hender" (røtter
Kjøp den største "hånden" du kan finne, og ta den med deg hjem. Lagre den på et kjølig og tørt sted, til du skal bruke den.
Jo ferskere den er, desto bedre effekt får du, unntatt om du fermenterer den riktig
Når det er tid for å leke, foretrekker mange å ha suben bundet, med ansiktet ned på sengen, liggende over en pute…
- ingen blindfold her. De gjør et nummer av å la den underdanige se at de preparere ingefæren for bruk.

Å se subens økende spenning og forventning, spesielt suba aldri har opplevd det før, er herlig. Å se blikket, og kroppens reaksjoner, etter hvert som den dominante preparerer ingefæren, gjør det umaken verdt.
Du er nå klar til å kutte av en "finger" av ingefær-roten. Om ikke "fingeren" er svært lang, så ikke kutt den av der den er festet til selve "hånden". Skjær av "fingeren" ved å kutte inn i "håndflaten", så du får en lang, jevn "finger" med mest mulig ensartet tykkelse. Det er å foretrekke å bruke en "finger" som er minst 10 cm lang. Enda lengre er enda bedre.
Bruk en grønnsak-skreller, eller en liten kniv til å fjerne det brune skinnet på roten. Forsikre deg om at alt det brune skinnet er borte, og at alle dumper og knuter er kuttet bort, slik at den har en jevn, glatt overflate. Prøv å unngå å fjerne mer enn høyst nødvendig i underkant, siden du vil ha en så hel "finger" som mulig. Bruk god tid, vær nøye, og ikke forhast deg med dette.
Mens du jobber, skyller du roten jevnlig under kaldt vann, slik at du får skylt bort alle biter av brunt skinnet du har løsnet.

Ingefær har mye sterke fibre, så det kan ta litt tid å preparere den ordentlig. Duften er en sterk stimulans for suben også, den forteller hva som kommer, og ingefær er også kjent som et sterkt afrodisiakum i visse kulturer. Når du har renset roten så den er jevn og glatt, kommer den vanskelige biten; Med en skarp kniv skal du skjære ut en konkavitet (fordypning) rundt hele "fingeren", ca 2/3 opp på den. Denne skal fungere som en sikkerhet.
Akkurat som på en butplug, som har et smalere felt nederst, før den har en "fot" som skal forhindre den å gli helt inn, skal konkaviteten du skjærer ut, ha samme funksjon. Ikke lag ringen mer enn så vidt en cm bred. Husk å ikke skjære ned "fingeren" helt ned til enden; du skal kun ha den ringen/konkaviteten du skjærer ut 2/3 vei ned på "fingeren", som er ca 1 cm dyp, og full tykkelse både over og under denne. Skjær ikke ut så mye at du får en svakhet som kan brekke den mens den er i den underdanige; du trenger ikke en stor fordypning/konkavitet for å ha den som sikkerhet.
Når du er ferdig med disse forberedelsene, skylles "fingeren" godt i kaldt vann. Forsikre deg om at tuppen av "fingeren" er vel avrundet og glatt. Du kan alltids rette på "finish'n" i denne enden med en skarp kniv eller grønnsak-skreller.
Nå er du klar til å føre den inn i suba.
I motsetning til din egen finger, skal du ikke bruke glidemiddel på ingerfær-"fingeren". Glidemiddel vil fungere som en forsegling, og forhindre fuktigheten i ingefær'n å gjøre det den skal. I stedet bruker du kaldt vann for å holde "fingeren" våt.
Før så forsiktig "fingeren" inn i subens bak.
IKKE FORHAST DEG HER. BRUK GOD TID. Våt ingefær er glatt nok til å gli inn, om du utviser forsiktighet. Når baken åpner seg og aksepterer ingefær-"fingeren", så la den gli opp til fordypningen du har skåret ut, og la suben holde/knipe/lukke rundt den. Det fine med ingefær er at det tar litt tid før effekten setter inn…

Når effekten begynner, øker den gradvis. Mens Master venter på at showet skal begynne, kan han gå og vasker hendene sine… en vil ikke ønske å berøre hverken egne eller den subens øyne ved et uhell med ingefær på fingrene! Nå kan Master sette seg ned i en god stol, og nyte synet. (De fleste suber blir ganske vokale av seg, mens ingefæren gir sin virkning.)
Avhengig av subens styrke og følsomhet, kraften i ingefær-roten, og hvor mye "mind-fuck" (mental lek/mentalt spill) Master har bedrevet med suba på forhånd, vil vedkommendes reaksjoner variere. Noen svært få suber rapporterer at ingefær ikke har noen virkning i det hele tatt, men de er avgjort et lite mindretall. De fleste sier at effekten var større enn de hadde regnet med. Ingen er like, heller ikke her. Ønsker du å øke effekten, kan du få suba til å knipe sammen rumpeballene et minutt eller to. Dette frembringer en sterk, brennende følelse, og om det gjøres av og til, sikrer Master at den suben holder seg våken. Effekten fra ingefær-roten varer ca 20 minutter, og vil deretter raskt avta.

Noe av det fine med ingefær er at du aldri vil kunne skade suben, og effekten er kortvarig. Når effekten avtar, kan du bare fjerne "fingeren", og fortsette med andre aktiviteter. Ingefær har også en verdifull egenskap som ikke andre ingefær-wannebe-midler har; saften fra roten har evne til å frembringe en utrolig sterk seksuell opphisselse.
Mange suber har begynte å gråte av opphisselse, og tigget om å få noe i seg vaginalt, og å få en orgasme.
Reaksjonen forsterkes ti-dobbelt, om ingefærsaften kommer i kontakt med klitten. Kutt en liten skive ingefær, forsikre deg om at den har en jevn, flat side, og hold denne mot klitten. Avhengig av anatomi, kan noen kvinner holde den mot klitten uten hjelp, andre ikke. Tilfør ingefær på klitten samtidig som ingefærfingeren er på plass i baken, og se på showet.. Det er utrolig hvilken overraskende resultater man kan oppleve på suben, ved å bruke denne teknikken. Jeg har ingen perfekt, vitenskapelig forklaring på hvorfor ingefær gir en så utrolig afrodisisk effekt, men at den har det, det er sikkert!
Nå skal jeg si litt om det å "turbolade" ingefærroten, fermentere den for å forsterke effekten, som jeg så vidt var innom tidligere. Å bruke den så fersk som mulig, vil forsikre deg at du har mye effekt av den. Å lagre den over tid, vil fjerne mye av den effekten vi bruker i denne sammenheng. Men om du har ingefær igjen etter en lekestund, så putt den i en tett plastpose, og legg den i grønnsaksskuffen i kjøleskapet.
Nå skal Master, akkurat som ved lagring av vin, glemme den for en stund. Etter noen dager sjekker du roten. Om ting har gått bra, vil innsiden av plastposen ha dugg og fuktighet på seg. Om det i tillegg er kommet litt mugg på roten, er det på tide å leke igjen. (Hvis ikke, legges roten tilbake i posen igjen, til du ser lett muggdannelse.) Muggen er ufarlig og harmløs og trenger ikke gjennom det sterke, fibrøse brune skinnet på roten.
Rens og preparer roten som tidligere beskrevet, og lek som vanlig, men grunnet den prosess som har foregått i kjøleskapet, er saften i ingefærroten er kraftig forsterket. Om Master synes han hadde det mye moro når ingefærroten var ny, så bare vent til du leker nå! (Men etter dette punktet skal all ubrukt ingefær kastes.)

Så noen ord om forsiktighet:
Først; finn ut om din underdanige er allergisk mot ingefær. Det er sjelden, men det finnes noen få. Om en ingefærfinger skulle brekke av når den er i baken på suben din, så ikke bry deg med å dra til legevakten. De vil bare stille en masse ubehaglige spørsmål. I stedet kan du jo kaste suben i en wok, med litt kylling, og hygge deg. Nei, spøk til side… den er liten, og vil komme ut av seg selv ved neste avføring. Og effekten brukes opp etter 20 min uansett.

Kilde: Erotikknett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar