Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 15. mai 2009

Hjelp, hvor er jeg og hvor har det blitt av meg

Nå begynner jeg virkelig å blir forvirra her. Fått beskjed av Master at jeg må skrive noe på bloggen, men hva skal jeg skrive. At jeg holder på å miste fotfeste totalt og jeg kjenner jeg blir mindre og mindre. Håper virkelig Master har tatt ut alle fri og helligdager for en stund fremover, for dette begynner virkelig å bli vanskelig.
DVD,ene har blir kjørt varme her, men det hjelper meg så lite. Vibben ligger ved sofa enden ferdig kobla, samme er dvden.
Kjempe godt med orgasme og den kosen der, men jeg trenger å finne meg selv igjen. Akkurat som om jeg blir svakere og svakere, det går utover alt. Har til og med takket nei til vanlig sex. Jeg kan ikke ha fungere, før jeg finner meg selv igjen.
Var før en sterk sub, (er vel det enda da) men føler meg som en forvirra liten sub.
Må tilføye at jeg vet jo godt hvorfor det har vært sånn det har vært, de siste ukene, så jeg refser ikke Master for det. Men må bare få ut min forvirring nok en gang.

Det å ha latt seg styre 24/7, og så blitt gitt full fri slepp, er lik total fortvilelse og frustrasjon. Mange vil nok tenke at så deilig da, kunne gjøre det en vil osv. Master er ikke urimelig, så jeg får jo lov til å gjøre mye selv om jeg er 24/7 styrt.
Savner det å kjenne kåtskapen ta helt over til tider. Være så kåt at en føler en sprekker, men ikke få lov å komme. Kjenne det renner nedover låra av varm fittesaft. Være så øm og sår på baken at jeg ikke klarer å sitte, bare en liten berøring av de røde forslåtte brøstene mine gjør at jeg nesten kommer. Være så kåt at en er helt rød og svett i kroppen og kjenner det dirrer og pulserer i fitteleppene og g-punktet er så fult og klar til å tømmes bare ved minste berøring.
Bli observert via webcam, vite at han kan se meg. At jeg ikke kan onanere når jeg vil, kun når jeg har fått tillatelse.
Gi melding om jeg skal ut, når jeg kommer hjem, gi beskjed hvis jeg ikke rekker å komme tilbake til avtalt tid. ÅÅÅÅ tenker dere kanskje, herregud at du orker.
Men dette tenner meg, noe sinnsykt. Bare vite at Master har oversikt over meg.
Ikke mange som blir dritkåte av å vaske leiligheten sin. hehe Men beordrer Master meg at i morgen kl.11.00 så skal du vaske gulvene og eks. støvesuge. Det at Master har sagt det og at jeg MÅ gjøre det, for ellers får jeg straff, som igjen tenner meg drit mye.

Vet at det er vanskelig å få satt ord på hvordan mitt liv som sub er, for det er ikke bare å bli bundet, straff og sex. Det er jo såååå mye mer. Det jeg har prøvd å forklare nå, er jo den psykiske biten. Kjenne pusten i nakken, blikket som følger meg.
Og som painsub jeg er, så må jeg innrømme at en real setting hadde smakt nå.

Kanskje jeg må være skikkelig ulydig??? Men er en ydmyk sub, så det er litt vanskelig.
Har flere ganger hørt; "jammen bare gjør det, han merker ikke det, vis deg på cam osv". For å si det, Master ser det med en gang. Det står skrevet dårlig samvittighet i panna mi, eller at jeg ikke klarer å la være å si det gale jeg har gjort.
Det er ikke sånn sub jeg er, det ligger mer i meg enn på utsiden. Er ikke noe opprørsk sub, men en sub som har gitt seg helt hen til sin Master. Og vi stoler på hverandre fult ut.

Men nå bøyer jeg dypt ned og ber ydmykt om at Master tar over meg.
Jeg må finne meg selv igjen og der jeg passer til å være.

2 kommentarer:

  1. Din beskrivelse r jo så livaktig og virkrlighetsnær at jeg tror på deg. jeg tror at du har det akkurat slik du beskriver. jeg vil tro at det er en mening med alt her i livet. Mange kåte hilsener fra Raxo

    SvarSlett
  2. Takker for det Raxo, ja sånn er livet mitt. Tok noen år før jeg fant meg selv, som den sub jeg er og jeg trives mer enn noen gang med å finne meg selv.

    SvarSlett