Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 22. oktober 2010

Onani maraton

Har vært så heldig å få ha onani-maraton i dag og i morgen. Så dagen i dag starta bra kan en si. Først av med bleia som jeg måtte ha på meg i natt, så videre i dusjen. Tok en liten oppvarming der, for så å legge seg til rette i soffan.
Vibben lå klar som den alltid gjør, aldri langt unna.
Holdt på en times tid ca med noen avbrekk, litt påfylling av væske og få igjen pusten. Deilig å bare kunne komme og komme i ett uten å tenke på at en må stoppe midt i.

Datteren min ringte og ba meg bort til dem i helgen. Så nå fikk det bare stå til, blir lenge til nesten gang jeg er så heldig tror jeg. Master nevnte nyttår og det er jo evighet til.
Får nok ta en time til i soffan før jeg gir meg, jeg skal minst ha 100 orgasmer. Godt jeg ligger på et stort badehåndkle så ikke soffan blir våt her.

Skal prøve å snike til meg noen orgasmer i morgen også, hvis det passer sånn. Sjeldent at en får lov til å onanere to dager på rad uten stopp.

Ønsker deg en riktig god helg, ble litt svett her jeg.

4 kommentarer:

 1. Du er rig i dine orgasmer. Stop ikke. Elsk dig selv i høstens rasslan, igen og igen. Förtrolla med dine fingre, med vippen, ja, med alt, hvad der kan fremkalde orgasmen. Udsæt aldring en orgasme; den vil da være for evig tabt. Berus dig igen og igen i orgasmen – i høsten rasslan. Kærligst

  SvarSlett
 2. Takker for fine ord, men jeg bestemmer nok ikke over mine orgasmer selv. Hadde jeg gjort det hadde det blitt mange av dem hver dag, men er gla for hver gang jeg får lov til å onanere. Jeg trives med at Master har kontroll over meg, det gjør at jeg går kåt hele tiden.

  SvarSlett
 3. Det var jaggu på tide! Håper du fikk en flott helg!

  SvarSlett
 4. Hehehe Du er da go Eddie.

  Ja det er lenge siden jeg har hatt en slik maraton.
  Skrev om det sist jeg hadde det og det var med min forrige Master, da gikk det over en hel uke.

  Dessverre fikk jeg ikke onanert på lørdagen, siden jeg var borte, men en liten kjapp en i dusjen fikk jeg til.
  Skal jo ikke så mye til for at det skal gå for meg. Heldigvis noen ganger og andre ganger kan det nesten være litt slitsomt.

  SvarSlett