Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

tirsdag 13. august 2013

Analfist

Pluttselig ringte det på døren da jeg holdt på med middagen. Visst var det en tidligere slave som hadde tatt seg en tur. Ikke vanlig det, men siden han hadde jobbet med å få tak på meg, var det greit.

Ønsket til slaven var at han skulle bli fistet både med hånd og fot. Fot var helt nytt for meg, men å fiste vanlig har jeg gjort en del ganger.


Tok frem tingene jeg ville bruke og slaven var på badet for å gjøre seg klar.
Han hadde med eget utstyr og drev og tømte seg med vann. Må si jeg har hatt lyst til dette selv , men pga. dårlig erfaring fra et sykehusopphold har det bare blitt med tanken.Etter en stund kom slaven ut igjen og var klar for setting. Han stilte seg på gulvet på alle fire og jeg satte meg tilrette og startet med uttøying. Merket fort at dette var en slave som var vant med å få litt str. inn bak.


Med masse spenol og litt trykk, var hele armen min inne, så og si til albuen. Nå har ikke jeg verdens lengste armer, men tross alt så er det litt lengde det er snakk om.

Når vi var ferdig med det, ville vi prøve foten. Godt vasket på forhånd startet jeg med å la foten gli inn bak. Hele foten gikk inn og det manglet bare litt av hælen før hele foten var inne.


Tror begge var fornøyde med innsatsen. Siden det så så greit ut med skyllingen spurte jeg slaven om han kunne tenke seg å prøve på meg. Litt spess men samtidig veldig godt og digg.
Når alt var tømt var det opphissende å bli fylt helt opp med vann og bare presse det ut mot veggen i den harde strålen.
Blir nok ikke siste gangen jeg kommer til å gjøre dette.

1 kommentar:

  1. slave Abe
    Gratulerer Miss med nye, dyktige slaver - som hun helt tydelig vet hvordan hun skal behandle som de fortjener...
    Og at slave Abe gleder seg til å komme til behandling igjen, det er mye i de siste innleggene som får ham til å dirre av lyst og kåthet.
    slave Abe

    SvarSlett