Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 18. juni 2016

Zirrah,s første setting

Ja så var kvelden kommet da Zirrah skulle ha sin først setting. Hadde bedt Master Wheeli også for å være fotograf, noe Zirrah hadde samtykket. Godt å kunne bare konsentere seg om slaven. 
Før settingen hadde jeg lagt frem tau, og redskap jeg skulle bruke på slaven. Bordet var gjort i stand og alt av fotoutstyr hadde blitt satt opp. 
zhirra kom som avtalt og fikk hilse og snakke litt før vi satte igang.

Hun hadde fått beskjed om å ta med seg skoleuniformen og gagballen og støvelettene. Må innrømme at det ble lite tid til gag og støvelettene men det skal vi ta igjen en annen gang.
Bruke litt tid på fotodelen noe som var en fin måte å bli litt mer kjent, før selve settingen der Miss tok mest plass. Det ble mange fine bilder, men velger å legge ut dem som er med tau her.


Hadde bestemt meg på forhånd hva slags binding jeg skulle bruke. Brystbindingen er veldig egnet om en skal heise slaven i taket. Må si jeg ble veldig fornøyd da dette var første gangen jeg bandt zirrah slik. Det tar sin tid å binde slik, men resultatet er verdt det.
Når selve settingen startet tok jeg vekk brystbindingen, da jeg hadde planer om en helt annen binding når slaven skulle legges ned på bordet.

Slaven la seg lydig ned på bordet, fikk øyebindet satt på. Det var godt å se hvor trygg hun var på meg, noe som gjorde at jeg viste at tilliten var der. Noe som er kjempe viktig.

 Så ble underarmen og låret bundet sammen for å låse slaven godt og får å få en fin åping til fitta som jeg skulle spanke og ha full kontroll på.  Startet med å spanke fitta lett før jeg øka på i styrke. Kjente at klitten ble hard og stram og fitteleppene vokste og ble gode og røde.

Hørte bare noen små stønn i fra slaven og jeg så hun koste deg. Etter en stund så fitta nesten ut som Jomfru Maria med capen over hode. Rett og slett nydelig. Ikke hver dag en får ha en slik flott slavinne på besøk.
Prøvde litt vakum også, for å sette igang litt blodsirkulasjon i fitteleppene og gjøre slik at klitten hovnet skikkelig opp og kom frem.
Videre ble magic wand brukt og en god vibrator. Selvsagt ble glassdildoen brukt også. Noe zirrah likte veldig godt.
Det var så deilig å se hvordan musklene i hele kroppen hennes jobbet på spreng. Det rykket i ben og armer og knytteneven ble helt hvit i leddet pga at hun klemte til. Til tider bare dirret kroppen av kåthet og det nærmest dampet av henne. Varm, svett og heit. Det var godt at jeg hadde fått bundet henne såpass godt fast, for løs kom hun ikke.
Ut i fra det jeg hørte og så, er jeg sikker på at hun koste seg.
 
HERREGUD, er vel det ordet hun brukte mest. hehe

Herlig syn å se henne ligge slik på bordet med vidsprette ben og fitta helt åpen.
Kan jo si det sånn at det underlaget hun hadde under seg ikke lå der da vi var ferdig. Sånn som hun hadde jobbet var det kanskje ikke så rart at det var borte. Var ikke særlig tørt under heller, rett og slett deilig og vått.
Siden hun var så våt og åpen ville jeg prøve å fiste henne. Vet hun hadde sagt at det kanskje ikke ville gå, men ville prøve likevel. Føst tok jeg masse smøring på henne selv om hun selv var god og våt fra før og så masse smøring på meg selv.
Førte så inn to fingre, tre fingre og så fire. Det gikk meget lett. Tommelen er alltid litt vanskelig, men valgte å bruke den andre hånden i steden. Så alt i alt gikk det 6 fingre inn i fitta hennes. Og det kaller jeg ikke trangt. Det var helt nydelig å få ha hånden så langt inne i den våte varme fitta, få kjenne rundt inn i den.

Men en setting er jo ikke bare kos. En må jo spanke litt også. Så det ble en god spankerunde med ulike redskaper. Alt fra padder, spanskrør til dressurpisk. Som dere ser på bilde fikk hun smake godt av Miss Pains styrke og kjente det nok en god stund etterpå.


Gleder meg veldig til neste setting med Zirrah.9 kommentarer:

 1. Stemningsfulle og flotte bilder:)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, skaper en fin stemning!

  SvarSlett
 3. Zirrah var en fantastisk medgjørlig, lydig og nydelig slave å jobbe med. Hun har en vakker kropp og med Miss Pain's binding skapes det rene kunstverk.

  Gleder meg stort på å jobbe mer med henne og skape fler bilder.

  SvarSlett
 4. Må si det er en ære å kunne få jobbe med en slave som Zirrah. Meget villig til å prøve ting jeg foreslår og kommer selv med egne ideer.
  Håper og regner med at det vil komme mange heftige settinger og ikke minst bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Føler meg heldig som får muligheten til og kunne oppleve nye ting sammen med deg miss :) ser fram til mange spennede opplevelser fremover

   Slett
  2. Ja det gjør jeg også Zirrah. Ikke så mange blomster som deg vet du.

   Slett
  3. Så koselig og høre :)

   Slett
 5. Veldig bra forklaring av settningen vi hadde :) kommer ikke til og glemme den settingen med det første :)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder, flott jobb av Miss og tøft gjort sb Zirrah

  Jaha71

  SvarSlett