Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

søndag 28. august 2016

Nålsetting og 130 straffeslag opparbeidet tilgode.

Endelig så var Zirrah på plass igjen. Må si jeg har venta og gledet meg veldig til det skulle passe at hun kom tilbake. Sommeren har godt og vi har begge hatt vårt å stri med, men nå var tida her altså.

Hyggelig var det at hun skulle overnatte også, for da hadde en litt tid både til nålsetting og ikke minst den straffen hun hadde tilgode. Hele 130 slag. Miss glemmer ikke.

Zirra fikk beskjed om å legge seg på magen sånn at jeg fikk tegnet opp mønsteret jeg ville legge. Det skulle settes hele 42 nåler som skulle danne ett mønster.

Startet med ringen som skulle være innerst. Ikke så lett da Zirrah er en trent jente og ikke mye daukjøtt på den kroppen.

Hadde kjøpt lilla glassperler som jeg tredde på nåla etter at jeg hadde satt den. Måtte jo pynte litt også.


Synes det ble veldig fint. Ser at indersirkelen ble litt skjev men det er lov når det er første gangen en prøver ett slikt motiv.
Ble ikke mange pausene, noe Zirrah fikk styre selv. Litt påfyll med vann må til og slappe av sånn at kroppen får tid til å ta til seg alt som skjer.

Siden Zirrah lå på sofan ville vi gjerne ta ett bilde der hun sto på kne i sofan. Ikke så lett når hele ryggen er nagla med tynne lange nåler, men det gikk veldig fint.

Zirrah var meget dyktig synes jeg. Flott ble det. Så skulle nålene ut og noen synes det er litt heftig når en ser noen bloddråper som pipler litt ut.
Etter en sånn flott økt måtte jo både slaven og fotografen Master Wheeli få litt mat. Hjemme laget pizza sto på menyen. Ny oppskrift som smakte bare fortreffelig.

Klokka gikk og Master skulle jo hjem, men det var jo noe som manglet da. Hva med de 130 straffeslagene Zirra skulle få.
Der sto hun full påkledd, hmmmmm
Da var det bare å flenge ned buksa og brette frem baken og gjøre seg klar. For straffen skulle gis den om klokka var det eller det. Ingen kjære mor her nei.

Zirrah fikk beskjed om å hente tre pisker som hun selv kunne velge ut som jeg skulle bruke.
Først varmet jeg opp med padden Zirrah hadde tatt med seg. Liker at baken blir godt varmet opp før jeg slår til med piskene.
Det ble 60 slag med padden. Da var det bare 70 slag igjen.
Her i litt slowmotion

Så tok jeg ridepisken med den lille hånden på. Det ble 30 slag med den.

Som finale ble det 30 slag med dressurpisken noe som lagde fine søte røde striper på baken.
Zirrah måtte telle slagen fra 1 til 130.

Til slutt måtte jeg bare avslutte med padden igjen. Ikke hver dag en får spanke en bak så grundig og når en vet at slaven liker det.

Da det var slutt fikk slaven beskjed om å snu seg for nå skulle brøstene få gjennomgå. Og aldri har jeg opplevd noen som har nytig det så godt og rått som slaven.


Når det ble litt vel mye, måtte jeg ta tak i håret og dra hodet bakover sånn at jeg fikk truffet brøstene skikkelig. Det var en ren nytelse for Miss også å se den reaksjonen som Zirrah utløste. Mega digg var det. Det skulle virkelig vært filma.
Og det blikket vi fikk når vi var ferdig sa uttrolig mye,. Det kåte fliret. hehehe

Tror Master Wheeli fikk seg en herlig opplevelse han også der han svetta bak kamera.

Etter å ha fraktet Master hjem og vi skulle legge oss, hadde jeg kun en oppgave til som ventet Zirrah og det var at hun fikk massere meg litt. Med sine lette myke hender var det en god og deilig massasje.

Nå håper jeg ikke det tar så lang tid til neste gang det passer. Og da står bondage på timeplanen.

7 kommentarer:

 1. Du har visst fått en ordentlig lydig slave her Miss, og nålesettingen ble jo kjempeflott! Flotte bilder også, men som du sier så kunne sikkert noe vært filma også. En fin oppkvikker og inspirasjon til oss som følger bloggen din.

  SvarSlett
 2. Igjen ble det en fantastisk setting med Miss-Pain og hennes slave Zirrah.

  Jeg er heldig som får delta på dette som "husfotograf" og det er en jobb jeg virkelig gjør med glede. Det er en opplevelse å se Miss-Pain behandle sine slaver, og en ren nytelse å se og oppleve slave Zirrah. Maken til responsiv slave skal man lete lenge etter, hun gir virkelig og høylydt uttryk for hva som skjer med henne. Det er noe vi som dominante virkelig liker :)

  Vil bare få takke så mye for at jeg får lov til å delta på disse settingene og ser virkelig fram til neste gang :) Takk igjen til både Miss-Pain og til Zirrah for opplevelsen!

  SvarSlett
 3. Flott lesning dette her.....lett å leve seg inn i beskrivelsen du gir av hele settingen:):)

  SvarSlett
 4. Jeg må takke Miss-Pain og Master Weeli for en utrolig koselig og spennde lørdag som var :)

  Jeg har gått noen mnd og vente på og få prøve needle play, endelig kom den dagen jeg fikk prøve det. Jeg var rimelig spent på åssen det ville føles, Må være ærlig og innrømme at det stakk mere enn det jeg hadde trud det skulle gjøre. Sitter igjen med en veldig god følelse og utrolig gøy og få opplevd det. Trur nok ikke det blir siste gangen jeg prøver needle :)

  Jeg hadde opptjent 130 i straff, noen som min Mistrsss ga meg som bare det. Den rompa mi fikk virkelig kjørt seg, og kjente veldig godt etterpå at jeg hadde fått den straffa jeg fortjente :) Stor fornøyd etter den kvelden

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra Zirrah. Det var virkelig en flott kveld. Og ikke nok med det, så har du jaggu begynt å spare opp nye straffeslag alt. Sånt liker Miss vet du. Neste gang skal Miss bruke mye tid på bondage. Så da må Zirrah smøre seg med masse tålmodighet.

   Slett
  2. Det skal visst ikke så mye til før jeg straffene bygger seg om :p Gleder meg til og ha Bondage igjen Miss :)

   Slett