Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

søndag 13. november 2016

Mer svart plast og nyvasket sofa.

Ja, da sitter jeg her og er bra støl i baken etter nok en gang en herlig helg med wetlovers.
Skulle tro jeg har vært på ridetur i hele helgen så støl er jeg. Er jo på en måte en ridetur hehe.

Vi har kost oss på alle måter både med mat, drikke og ikke minst masse herlig bdsm og sex.

Trenger jo ikke å skrive om alle de gangene vi hadde sex, men de mest heftige må jeg skrive om.

Hadde først og fremst bestemt at vi skulle bruke mer av den svarte plasten da det var veldig heftig første gangen vi prøvde det.
Nå var det først wetlovers som skulle stå for tur. Startet med å plaste overkroppen godt, så armene og deretter hodet.
Hadde lagt noen flak med plast på gulvet som han skulle sette seg på. Alt skulle dekkes denne gangen.
Så fikk slaven beskjed om å løfte bena, noe som var bra tungt, men det gikk. Når jeg var ferdig gikk jeg over og sjekket om det var noen hull, der det var litt åpent dekket jeg med rød tape.

Han lå så fint der på gulvet, kuken bulet under plasten.
Hadde som sist åpnet for munnen og nesen. Denne gangen skulle han jaggu få slikke meg og jeg skulle trykke fitta ned over munn og nese slik at han ikke fikk puste. Han skulle virkelig få kjempe om å få lov å trekke pusten.

Jeg ville kjenne at han trakk pusten godt inn i fitta mi før jeg slapp taket. Dette gjorde jeg flere ganger og kuken nesten brøyt seg igjennom plasten der den lå stiv og klar.
Etterpå la jeg meg opppå slaven og ned meg over han, han stønnet der han lå og var bra kåt.
Lurte på om jeg skulle være snill å slippe den kåte kuken opp av plasten, hmm tja.
Nei, ikke enda. Først ville jeg gi han en golden shower rett i munnen.
Så skrævs over hode og lot det renne rett i munnen hans. Vet han liker det godt. Det kom ikke så allverdens mye enda jeg hadde drukket en del glass med vann før vi startet.
Er vel det at det er litt spess å stå slik, selv om en gjerne vil.

Etterpå lot jeg hingsten få komme løs.
Det var ikke noe stort hull jeg laget for å få den løs, så han fikk bare lide da jeg tok tak i skinnet og dro den frem. Den sto som en påle og var så innbydene.
Satte meg skrævs over den og gne den våte fitta mi over. Han skulle ikke få noe gratis.

Så ba jeg slaven om å vende seg rundt. Klippet et fint hull bak som jeg forsterket med den røde plasten. Kjørte inn en oppblåsbar dildo og tapet igjen.
Slaven måtte igjen legge seg på ryggen og måtte igjen slikke meg. Herregud jeg var så kåt og hadde mest lyst og bare tre hele fitta over hue hans.
Etter en stund med pining fikk slaven lov å onanere. Kan jo ikke bare være slem, så han fikk hånden fri og fikk komme.
Her er han blitt klippet opp og en ser at dildoen fortsatt sitter i.
 Det er godt når begge kan nyte godt av det en gjør mot hverandre.
Nå var det ikke lenge før det var min tur.

Litt synd at det ikke er bilder av hva som skjedde med meg, men skal så godt jeg kan beskrive hvordan det føltes.

Først tok vi frem det wetlovers ville bruke, eller det vil si litt hva han kunne bruke om han ville. Det skal jo ikke være meg som liksom velger det, men føler at det hjelper og hinte litt.
Det var alt fra vakum, japanske pinner, vibb, buttplugg og kremer av ulike slag.
Først starter han med å plaste meg godt inn.
Starter med overkropp og hodet. Etter to tre lag med plast begynner jeg å få litt småhetta fordi jeg ikke har fått pustehull. Får til svar at jeg skal hode munn, han har kontroll. Merker at det er jo noe luft under plasten her jeg ligger fortsattt og får plutselig et hull å puste igjennom og en bit av en hageslange i munnen.
Videre plaster han godt bena godt fra hverandre og støtter opp. Klarer ikke å bevege meg og får nesten panikk da jeg kjenner det klør ved nesa. Wetlover er straks klar og hjelper meg med å klø, så prøver jeg å puste rolig.
Først kjenner jeg et lite smell over fitta. Sitter han som knippser over klitten. Jeg skvetter til.
Kjenner hvor varm jeg er og helt uten kontroll. FAEN så kåt jeg er, enda jeg er litt stressa og har litt små panikk.
Så kjenner jeg han legger noe over fitta, litt usikker i starten men merker fort at det er den vakumpumpa. mmmmm det er jo så deilig. Kjenner at klitten reagerer på vakumet og blæra mi som er full av vann klarer nesten ikke å motstå å renne når vakumet suger sånn over urinrøret og hele fitte hullet.
Han holder på en stund og jeg er sååå kåt og ikke minst dyvåt.
Videre kjenner jeg at han smører litt. Først litt rundt fitte åpningen og så baken. Aha, med andre ord er det noe som kommer til å skje bakider. ;)
Først kjenner jeg kuken som lett glir inn i fitta mi. Og g-punktet mitt er jo sprekkferdig før vi nesten har starta. Likevel lar det seg vente på å få hull på. Så kjenner jeg noe i baken. Tenker først på det settet jeg har med plugger i ulike str men det er ikke det. For før jeg vet ordet av det kjenner jeg en deilig vibrering. Og vibreringen når helt opp til g punket. Nå smeller det tenker jeg, men nei ikke riktig enda.
Går det an at det blir bedre da, jo da. For da kjører wetlovers kuken i meg og. Tenker at nå besvimer jeg av kåthet for fy f..... det er bare så inn i h.... deilig. Orgasmene bare ruller på og første lading kommer. Det renner godt.
wetlovers har gardert seg denne gangen med underlag på gulv og bord. Vet ikke hvor mange ganger det går for meg, men mange er det.

Og når jeg tror det er over og slapper litt av kjenner jeg plutselig hånden til wetlovers dekkes over munnen, nesa og da smeller det til noe så jæ..... at strålen står to meter frem og treffer sofan. Ikke en gang, men flere ganger. Det er så vått at jeg må til å vaske sofan, gulvet med såpevann når vi er ferdig.
Underlagene er kliss våte og det renner av dem når vi bærer dem ut i søppla.Tror wetlovers ble bra overrasket over mengden som kom og ikke minst trykket på strålen som traff sofan.

Vet ikke om det er den lille småpanikken og kåtheten samtidig som gjorde at jeg kom så hardt og intens. Det var i allefall himla deilig og tror at wetlovers koste seg like mye.

Vet i allefall at neste leketøy må bli en vibb kanskje to.

1 kommentar:

  1. For en drøm det hadde vært å oppleve denne behandlingen.
    Jeg er jo som ny å regne men jeg føler allerede at Miss Pain vil ta godt vare på meg og at jeg vil gjøre mitt beste for å bli en mønsterslave.

    SvarSlett