Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

søndag 30. mai 2021

Seriøsitet

Ikke meg på bilde. 

Måtte bare rose noen av de slavene jeg har. Noen har vært min slave i snart 10 år andre ikke fult så lenge. Ikke alltid tida er det mest viktig, men at en stiller opp på de avtaler som blir gjort. Kommer det noe i veien er det selvsagt lov å spørre Miss om lov å utebli. 

Desverre er det mange som sitter og napper seg i løken og kåter seg opp ved å lese på nett. Ikke det, kåter meg opp på nett ofte jeg. Men det jeg vil frem til at når en gjør en avtale med en Miss/Master så er ikke det bare for moro. Det er full alvor. 

Miss setter av tiden til den nye slaven som skal komme, flere timer samtidig sørge for at ikke familie eller andre kommer og forstyrrer.

 Det er mye som skal fungere for en setting. Og når du da holder av en dato og så ikke gidder og varsle at du ikke kommer, da havner du på svartelista for min del og dette er det flere som får vite om. 

I bdsm miljøet så kjenner vi hverandre og slike ting blir fort kjent og mulighetene dine blir borte. Så tenk deg to tre ganger om før du gjør en avtale, tør jeg dette, er det dette jeg vil.