Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 12. juni 2009

Master Bias kjører meg igjen


Ja, så var vi sammen foran camen igjen. Master Bias trekker kåtskapen i meg så jeg har trøbbel med å lese det han skriver. Men ingen ting er ferdig før klypene er på plass og de skulle sitte 6 på hvert brøst nå og de skulle sitte på i over en god halvtime. Det kjennes ikke så ille ut i det de settes på, men etter hvert så kjenner jeg det mer og mer. Ikke vondt på vond måte, men jeg kjenner jeg bare blir våtere og våtere.
Det virker ut som om Master Bias har gooooo tid der jeg sitter foran han og sliter med å sitte.
Planen hans var vel at det skulle være flere tilskuere, men vi ble alene noe jeg var glad for. Sitter og venter spent på når han gir signal til å ta dem av, men dette er ikke planen hans. Du får sette på tre til på hver suba mi. Lydig gjør jeg som han sier og sitter og nesten tripper av kåtskap. Det renner av meg, godt jeg sitter på et håndkle.
Endelig får jeg ta dem av, og merkene etter klypene er synbare både i hakk og rødmerker. Det er så godt å ta på brøstene etterpå, og jeg får lov som belønning å onanere etterpå. Skrur av camen og setter på Master Costello som nå er satt inn på laptopen. Frem med vibben og det tar ikke lange stønna før jeg får min første morra orgasme. Kjenner den er kraftig og den rykker til i hele meg.
Ikke dårlig start på en dag, men det er jo "freddan" i dag.
Må bare få tilføye at jeg har bevilget meg 11 spurtorgasmer i dag, det er jo som sagt "freddan" Sitter ennå og er dritkåt, men får roe meg litt nå. Farlig den maskina for får en først starta så er jeg drit kåt hele tida og tenker på at den står der og venter. Få i meg litt væske om ikke annet.

Nå skal jeg ikke redigere innlegget mer for i dag. Nå får det være nok.

Koselig besøk i fra Haugesund
















Det har vært en kjempe hyggelig og ikke minst koslig kveld i dag. Var så heldig å få besøk av Master "nn" fra Haugesund.
Flaks var det at han var på disse trakter og hadde lyst å komme innom å hilse på, samtidig holde av en pisk.

Bare det at samtidig som han er på vei, driver Master Bias på chatten som vi var alene på der og da og kåta meg opp til den store gullmedaljen. Så når Master "nn" ringte og lurte på om han var i nærheten , fikk jeg pent beskjed av Master Bias å si at jeg var dritkåt, noe jeg var og. Var så kåt at jeg vurderte sterkt å ta meg en runde med maskina, men vet av erfaring at da blir det bare verre, det er ikke gjort i en fei å tømme den plomma nei. Må flere runder til det.

Vet ikke om han fikk med seg det sløra blikket mitt da han tredde inn døra her med pizzan i hendene. Tviler sterkt på at det var akkurat det som sto i hodet hans da.
Fikk en stor god varm klem før vi satte oss ned. Nå er Master "nn" en meget lett person å snakke med. Og vi har jo snakket en del sammen før på mobilen og msn.
Det ble mye skravling om sub og Dom et spennende tema og pizzan smakte kjempe godt. Noen av piskene måttes jo prøves, både flogger, padder og pisk. Han var meget fornøyd med arbeidet jeg hadde gjort og så frem til mer handle senere.
Men har en først mannehjelp ihuse så kommer dem ikke unna saga, så jeg satte han igang med, men så at klokka var blitt vel seint. Ingen vits å få sure naboer inn her, det hadde tatt seg ut med over 30 pisker hengene over alt her.

Var litt lei meg at han måtte kjøre den lange veien hjem, men skulle ta seg en rast på veien.
Håper virkerlig at vi møtes flere ganger og kanskje også sammen med Master Bias som innstruktør. Hvem vet??? Holde kontakten skal vi uansett hvordan det blir.
En virkelig koselig mann, som jeg satte stor pris på å få snakket med.
Må jo tilføye at jeg har nok lada mobilen en del ganger de siste to ukene, men det er bare koselig.
Fint at en kan dele med hverandre av kunnskaper om det er på den eller den måten. Vi gir hverandre noe som meg en er erfaren eller ikke. Heldigvis er vi ulike og det lærer vi av.
Fikk min koselige sms av Master Bias også, da var kvelden reddet for meg.

torsdag 11. juni 2009

Et lite utvalg


Det går forover her, men samtidig som det minsker drastisk på skinn og lær. Har fått gjort klart for 20 "painsub" padder som jeg har valgt å kalle dem, de runde dobble som smeller godt på baken. Dem som er på bildet er ikke helt ferdig, skal trekke håndtakene med skinn. Tre "Master padder" er gjort klare, begge er bortbestilte. Den første ga jeg til Master W som takk for god opplæring. Ellers har det blitt litt pisker som dere kan se på bilde og ca. 10 nøkkelringer. Skal få tatt bilde av dem også, må bare pynte litt mer på dem.
Har du lyst på noe av det jeg lager, så send meg en mail på adr over. Sånn ca. priser finner du på "Fotogalleriet".
Må også få takke Master Bias for min siste reise med maskina i går før jeg gikk å la meg. Godt å legge seg etter en go runde med den, bare få i seg litt væske først. Blir go og skjelven etterpå, og bare kjenner pulsen roer seg mens en ligger anpusten i senga. Lukke øynene og bare tenke på settingen som er i vente, snart håper jeg.
Ble en del væske som ble tappet i løpet av dagen i går, så en må bare få fylt på også. Føler nesten at det lukter kåtskap av hele stua her, men heldigvis forsvant det når jeg fikk dusja.

onsdag 10. juni 2009

Endelig, jeg fikk lov å bruke maskina igjen

Her ser dere maskina og sånn utstyret er nå, ser ut som det er blitt forbedret.Vet ikke 100% da, ellers er det dårlig det som følger med, men det kan løses som jeg har gjort med min.

Lyst på en?
Love machine


Sitter her skjelven kl. har blitt kvart over to alt. Tida går så fort med Master Bias. Ikke så rart så mye han har i planene når vi møtes på msn og chatten på morran.
I dag skulle "lille" komme å hente sine to pisker også.
Dagen starter med at jeg blir vekket av at jeg får en sms på mob.tlf. Står opp og vet hvem det er, så det er bare å sette seg foran pc,n og hilse pent på. Der sitter han Master Bias og synes det var på tide at jeg fikk stått opp. "lille" og Trine er innom også og det blir en hyggelig formiddag fylt med kåtskap og hardkjør.

Master har lovet meg en overraskelse i dag, men ber meg først å hente frem klypene. Ja ikke bare to men tolv. Setter dem lydig på brøstene og det tar ikke mange sekundene før jeg kjenner kåtskapen river i meg. Master Bias kjenner meg godt nå, og ser fort når jeg blir kåt.
Det begynner å verke og pulsere i fitta og mens tida flyr får jeg endelig lov å gå til maskina mi og ta første runde. Setter den på gulvet for jeg vet da tar den kjappest tak på "plomma" og jeg kjenner etter en kort stønn at det renner varm fittesaft nedover beina. Bare surklelyden gjør at jeg blir kjempe kåt. Skikkelig sørpeføre, surkl surkl hmmmmm. Det dirrer i kroppen og jeg har trøbbel med å komme meg bort til sofan, neste så jeg tryner så slapp og sløv er jeg.
Ser mot camen med sløret blikk og er sååååååååå kåt. "lille" ringer og sier dem er på vei. Og jeg som er så kåt. Sier til Master Bias at jeg må bare få kjørt meg en runde til, men får til svar at jeg får pent vente. Han vil ha meg så kåt som mulig før gjesten stiger inn døra her.
Endelig får jeg lov gjestene er her vel om ca 10-15 min, og går mot senga. Denne gangen legger jeg maskina i senga sånn at jeg kan nyte lengre og det går ikke lenge før jeg kjenner det renner varm fittesaft fra "plomma" nedover og at baken blir våt. Orgasmen rir i meg, og jeg sakker farta og drar pusten godt inn og puster godt ut. Tar en runde til og kjenner det nok igjen bare renner av meg. Men kan ikke holde på for lenge, for det er ikke lenge før besøket kommer. Får vasket dildoen og legger et håndkle over. Har "lille" lyst kan hun jo få se vedunderet mitt.
Har ikke mer fått satt meg i sofan, da "lille" kommer inn døra sammen med en koselig fyr.
Vi snakker sammen og de små tester piskene og paddene jeg har. De blir ikke så lenge, men får med seg de to piskene. Kjempe koselig jente "lille" og vennen.
Jeg er fortsatt kåt og spør Master Bias om jeg ikke kan få komme en gang til.
Han skal snart bort, så han er litt ekstra snill og sier ja. Setter maskina på gulvet nå, vinkler dildoen mer på skrå og legger meg over madrassen mens jeg lar dildoen jobbe i meg.
Så sprekker plomma og det renner varmt helt ned til gulvet, så bølger det grøssninger i meg og jeg nesten hiver etter pusten og stønner høylytt. Men jeg vil komme igjen og igjen, så jeg setter opp tempoet og så tar det ikke lange stønna før jeg kjenner den varme fittesafta renner samtidig som det surkler av lyden av safta som nok en gang nedover beina.
Det som er litt "ille" er at jeg er jo like kåt i det det kommer som da jeg starter, så nå sitter jeg her da, dritkåt, men kan vel ikke akkurat ha dildoen i meg hele dagen.
Håper det ikke blir lenge til neste gang jeg får ta den i bruk. Og jeg er ikke lite gla i den heller kan du tro.