Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

tirsdag 14. april 2009

Mystisk kveld med lys og grønn sand


Så var endelig søndagen kommet, noe jeg hadde sett frem til. Bare venta på at Master skulle kalle på meg. Som alltid er jeg bra stressa før en setting. Denne gangen visste jeg også at Master ville ta bilder av meg som jeg skulle få lagt ut på bloggen. Det er fortsatt noen timer til før han kommer og henter meg så litt tid i sola har jeg tid til.
Som vanlig har Master sine planer og ber meg først åpne de filene han har sendt meg. Åååå, så det er på denne måten ja, Master vil ha suben sin såååå klar. Sitter og lurer på om jeg skal se filmene før eller etter dusjen, men finner ut at det er like greit å se dem nå, ellers er jeg klissvåt før jeg går inn døra hos han.
Det er i alt seks filmer og den ene tar den andre, råere og våtere. En skiller seg godt ut, og må fortelle det til Master. Han gliser og sier: ”jaså du er i gynohjørnet i dag”. Vet ikke helt jeg, men det var rått å se på.
Så er det å få smurt seg inn og få satt seg ut litt. Merker kroppen pitler når jeg smører meg inn med sololjen, men jeg må bare roe meg det er tross alt enda en stund til.
Sola forsvinner dessverre fort, finner ut at jeg like godt kan ta en dusj, godt å få av sololja på kroppen.
Får beskjed av Master å finne frem ting vi kan bruke til fotoshoten. Virrer rundt i stua og prøver å se om jeg kan finne noe. Røsker tak i en stor pose telys, en pakke med gulelys, det er jo påske og gult er en varm farge. Så ser jeg fatet jeg har på bordet som er dekket med lysegrønn sand, wow det kan vi sikkert bruke. Videre er det frem med latexlaken, intim smykker med mer. Tar frem litt smink, litt usikker på om det er nødvendig. Kjenner jeg meg rett, blir jeg så svett at det vil neppe se noe delikat ut.
Har så vidt fått på meg klærne da det ringer på døra. Ikke besøk nå vel???? Puster tungt ut i det jeg går for å låse opp døra og der står naboen. ”Det er visst noen som venter på deg ute”, sier hun i det hun går. Venter på meg? Nå? Men Master har ikke sagt eller ringt og sagt i fra at han er på vei. Da kommer jeg på det siste Master skrev, "nå stikker jeg, skal bare innom minibanken." Åååå, at jeg ikke tok den, han dro selvfølgelig rett hit etterpå. Får røska med meg det jeg skal ha med, ikke lite tungt og labber litt små flau ut. Der ser jeg blikket til Master, ikke akkurat fornøyd der han sitter og venter. Virker nesten ut som jeg har med meg flyttelass, og som sub jeg er, så må jeg jo bare pent bære.
Endelig har vi kommet inn, får lagt fra meg pikkpakket og setter meg ned i sofaen. Merker jeg er sprekkferdig til å fortelle om møte med Duracell og Master virker fornøyd ut. Vi spiser litt og skravler litt om ting som har skjedd i påsken ellers. Viser meg de flotte tau prøvene han har fått og vi blir enig om hvem vi skal velge. Bare å ta på tauet gjør meg kåt, det er noe annet enn det jeg hadde kjøpt, men de duger enn så lenge.
Denne gangen hadde jeg ikke glemt noe og legger straffeloggen på bordet. Master tar og sjekker over at jeg har fått med meg alt.
Har så vidt fått i meg siste biten da Master forlanger meg opp og finner frem tau. Flenger av meg klærne og Master starter med å binde kroppen. Både kropp og brøster er godt bundet opp da Master drar tak i tauet foran og slenger meg mot salongbordet. Kjenner fingrene hans som glir over fitta som selvfølgelig er våt. ”Hvorfor er du våt da pinglefitta”? Fordi jeg er kåt, får jeg nesten stammet frem. Han fortsetter og massere klitten der jeg holder meg fast i bordet, nesten så jeg klorer merke i plata. Så tar Master skikkelig tak og borer fingrene i meg, og jeg kommer så å si med en gang. Det renner nedover beina og ned på gulvet. Phuuu kjenner bare masse deilige vibrasjoner i kroppen der jeg holder meg fast.

Master tar plutselig et godt grep i tauet bak i ryggen og fører meg mot stolen. Ååååå jeg vet hva som venter meg nå, STRAFFEN. 25 slag med den røde pisken. Får beskjed å telle og det ene slaget etter det andre kjennes vondere og vondere ut, samtidig som jeg kjenner det renner nedover låret mitt. Varm fittesaft som nesten pumpes ut i takt med slagene. Når Master kommer til 20 slag får jeg store problemer med å følge med å telle. Master stryker den øme røde baken min, ååå så godt, men rekker ikke nyte før nye piskeslag kommer. Slagene som treffer legger fra seg gode røde striper og er nesten utholdlige, samtidig som det er sååå godt. En kan nesten telle slagene på baken ved å se på stripene pisken har etterlagt seg. Skal til å reise meg, da Master forlanger at jeg får bare ligge, det er mer i vente. Så kjenner jeg bare en brennene følelse i det padden treffer baken. Det skal være 5 slag på hver side. Slagene merkes godt siden pisken allerede har laget sine merker.
Master drar meg opp og kjenner etter i fitta. ”Hva vi du da”? Komme får jeg stotret frem. ”Ikke enda pinglefitta mi, ikke enda”. Kjenner han masserer godt og jeg sliter med å ikke komme. Er vel rett før jeg skal komme, da jeg kjenner den smerten i skuldra. Det er Master som biter tak, og flytter konsentrasjonen litt vekk fra orgasmen som var på vei. ”Ikke enda suba, ikke enda” sier Master strengt til meg. Der står jeg og skjelver av kåtskap og kjenner det renner, også får jeg ikke komme. ”Hver så snill Master, hver så snill” ber jeg så pent jeg kan. Får nesten ikke summet meg da det blir helt mørkt. Master har slengt en genser over hodet mitt, så kjenner jeg et godt tak i håret bak som drar meg forover. Det går så fort og før jeg får med meg hva som skjer, har jeg hele kukken hans i munn. Dypt inn i meg, merker jeg får brekke følelse, men Master tvinger meg ned og drar hode mitt opp og ned. Rett før jeg føler jeg kommer til å spy drar han meg opp. Tårene triller og jeg puster tungt, men så tar han et nytt tak i nakken og trøkker meg enda lengre ned, hører det surkler i en blanding av slim og kukkesaft og jeg brekker meg på nytt, men Master jobber på. Fader det tenner meg også, selv om jeg føler det er rett før jeg spyr. Og akkurat som første gangen drar Master meg opp, svetten renner sammen med tårene. Tror aldri jeg har klart å ha kukken så langt inn og så lenge Master vet når det er på tide å ta meg opp, slapper jeg mer av og. Nå er jeg så kåt at nå må det skje noe snart. Master leser suba bra, for jeg får ikke tenkt tanken lenge før jeg kjenner fingrene hans i meg igjen. Dype harde tak og g-punktet er såååå hovent. I det jeg kjenner jeg kommer, merker jeg den varme fitte safta renner nedover lårene. Er så skjelven og pusten jager i meg.

Vi setter oss litt, må få i seg litt drikke og slapper av med en røyk.
Er så overrasket over at jeg får til g-orgasmer så lett nå, men det er vel en hjernecelle som er våknet, eller at jeg vet hvordan det kjennes i det den kommer og klarer å presse på. Det er i alle fall helt max, ubeskrivelig deilig og frigjørende. Skravla går i ett, men det vet Master, er litt av g-orgasmens verk det. Hører at jeg selv skravler i ett, men klarer ikke stoppe.
Master finner frem camera og tar noen bilder av tauverket, så beordrer han meg inn i gangen. Gangen???? Ja ja, jeg gjør jo bare som jeg blir bedt om og stopper i enden av gangen, men nei da, da går det opp for meg. Vi skal inn på badet, litt usikker på hva som skal skje, tar Master av meg tauet. Hva nå? Skal han shave meg eller hva annet kan en gjøre her. Master bare dytter meg forsiktig bakover og så går det opp for meg. DUSJEN, faen dusjen, er det mulig, skal jeg få oppleve waterbondage. Han setter massasje dusjen på hardeste stråle og spyler meg midt i fjeset. Videre går strålen via klitten og rett før det går, så er den opp i fjeset igjen. Får ikke puste der jeg står med vannstrålen midt i og så kjenner jeg den harde strålen på klitten igjen, og jeg merker jeg kommer og kommer. Forsvinner ikke helt som før, har kanskje noe med at en må konse for å få puste mellom strålen som fosser mot ansiktet. Dette gjentar seg igjen og igjen, så slår Master av dusjen og borte blir jeg.
Vet ikke hvor lenge jeg var borte, men når jeg kommer til meg selv har jeg fått et badehåndkle over meg. Tasser skjelven inn i stua der jeg møter Masters blide blikk. ”Så du har våkna nå da orgasmesvine mitt?” ”Du var lenge borte nå, nærmere 20 min.,”sier han. Borte? Jeg? Det var så merkelig, for jeg var jo med på orgasmene denne gangen, men så ble det svart. Det var helt rått og en kjempe opplevelse. Får satt meg og summet meg, vi blir enig om at vi må få tak i en litt dyp balje. Det tenner meg sinnsykt, det å ha hode under vann rett før en kommer, og i det Master drar en opp av vannet, kommer en så mye sterkere.

Master lager litt kaffe, og jeg får tørka meg litt. Etterpå er det den store foto tagningen, uff må innrømme at jeg gruer meg veldig. Får slengt noen puter på gulvet og sarongen over, så er det bare å få dandert seg til. Jeg lar Master styre, for detta har jeg ingen peil på. Merker bare at jeg blir så kald på ryggen. Og jeg kjenner det renner nedover ryggsøylen min. hmmm det er olje, godt. Master gnir meg godt inn før han strør de små grønne steinene over ryggen og baken. For ikke noe innblikk i hva som skjer, for jeg ligger med ryggen til. Det knipses og det blinker av blitsen. Wow, hva var det, en iskald spurt av vann, og det sprayes og sprayes, det renner av meg. Ikke så ulikt fuktighet etter orgasme turene. Så blir det tatt flere bilder.

Etter en stund er vi ferdig, og jeg puster litt lettet ut. Får ikke hvilt mye, for så setter Master i gang igjen. Jeg skvetter til for jeg er sikker på at han er full av grønn sand, og Master kjefter på meg. ”Nå må du lære deg å stole på meg suba, jeg hadde vel ikke tatt hånden i deg hvis den ikke var helt ren”. Jeg vet jo at det er sant, men det gikk så fort liksom. Klitten svarer med en gang og igjen kjenner jeg fingrene trykke inn i meg i det jeg spruter ut, en skikkelig g-spurt, opplada og nærmere eksplosiv. Wow, det dirrer i kroppen og stabler meg bort til sofan igjen. Gud for en kveld, ikke minst for en påske det har vært.
Master betrygger meg med at det ble mange fine bilder og jeg må også innrømme at jeg likte det jeg så på skjermen. Favoritt bilde ser du, det er det jeg har valgt å ha øverst.
Ja detta var noe av mitt påskegodis. Tviler sterkt på at jeg kommer til å glemme denne påsken.

2 kommentarer:

  1. Åhhh! Har lest igjennom nå MMMMM
    Føler at kuken min skal revne! Er SÅÅÅ hard

    SvarSlett
  2. Min tunge og fingre vil lege med din fisse/fitta

    Julie

    SvarSlett