Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 24. oktober 2009

Så bare skjedde det , der og da.

Har over lengre tid båret på en fantasi jeg nesten ikke torde å si høyt for meg selv, og på onsdag denne uken skjedde det....
Var passe bra sliten der jeg satt i bilen på vei hjem. Det hadde vært en lang dag med mange inntrykk. Så frem mot å komme meg hjem og ta en deilig varm dusj.
Master N som jeg har kjent over lengre tid hadde vært så snill og be med meg ut. Vi hadde begge kost oss med deilig middag og sett masse fine ting.
Mens jeg sitter der og tenker på dusjen hjemme, kommer det plustelig fra Master N: Vi skal ikke finne på noe gøy da, leie et rom og bare kose oss?
Jo hvorfor ikke, det var ingen som jeg måtte ta hensyn til, så hvorfor ikke.
Rommet vi leier er ikke stor, men stort nok for oss. Får satt opp temperaturen, for jeg vet klærne vil gå fort av. Tar meg først en deilig varm dusj og så legger jeg meg i den deilige sengen.
Master N kommer ut av dusjen med håndkle rundt seg og smiler når han ser jeg ligger naken i sengen.
Tror det er lenge siden jeg har blitt behandlet på denne måten, for jeg blir slikket til den store gullmedaljen og jeg er bare så til de grader våt. Brøstene får god behandling med tungen til Master N for så å finne veien ned til den våte fitta mi.
Fingrene roterer rundt klitten mens tungen borer seg inn i fitta mi og jeg kjenner at orgasmen kommer. Det blir mange reiser i orgasmens land den kvelden og jeg nyter og nyter.

I det jeg går inn for å dusje tar Master N frem laptopen. Sjekke bloggen og om det er noen folk på chatten her, men det er stille.
Så dukker rosasuben opp på msn. Hun er tydelig kåt hun også i kveld. Vi skal ikke be henne komme da, sier Master N og ser på meg.
Hmmm, ojjj tenker jeg, men shit au hu kommer ikke like vel, så jeg sier ja.
Men der tok jeg skammelig feil for rosasub er klar som egget hun og hiver seg i bilen.
Må innrømme at jeg er litt i tvil om hun kommer, finnes det flere gale enn meg, tenker jeg.
Kjenner kåtskapen stiger i meg og samtidig som jeg er kjempe spent.

Får litt dårlig samvittighet, for jeg har jo ikke spurt Master Ironside om lov, uff det var dumt da, men får bare ta den straffa som måtte komme. Kan jo ikke la dette gå fra meg.
Siden jeg ikke har vært med på å styre en sub før, blir vi enig om at hun skulle få blindfold i døra og bli bunnet klar mens jeg står klar på do.
Og der ligger min "rosasub" pent bunnet på senga og klar til bruk.
Det klør i kroppen og ikke minst fitta mi, og jeg kjenner det renner nedover i fitta. Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje meg, men her står jeg foran en kjempe flott kropp og ikke minst ei skjønn fitte.
Først setter jeg de nye klypenepå brystvortene hennes, mens jeg klyper litt i dem. Litt pining må være lov.

Og fiste ei jente har vært min fantasi over lengre tid, og her ligger fitta klar tenker jeg.
Først vil jeg sjekke hvordan hun ser ut inni fitta og finner frem spektrum. Nesten på oppdagelses reise jeg nå. Ser at den er våt og hoven, hun har nok vært kåt en stund hun også.
Etter sjekken tar jeg masse smøring på hendene og starter med å stimulere klitten.
Det er stille og jeg jobber og jobber. Finner frem en vib og lar den gli inn i fitta mens jeg slikker henne. Fortsatt er rosasub stille og jeg leter meg frem til å finne hennes øme punkter. Det er bare å gå etter lyden, jo mer lyd jo bedre.
Tar godt tak i fitteleppene og blottlegger klitten sånn at den skjønne perla kommer frem, lar tungen rotere rundt samtidig som jeg jobber med vibben.
Hun er kjempe våt og tenker at nå er tiden inne for å prøve å fiste.
Først to fingre så tre, hun er så varm og ikke minst våt. Det kommer noen små ynk fra henne, mmmm.
Dette liker hun, tar og gir henne noen kjappe slag på klitten for å få den skikkelig stiv og trykker hånda lengre og lengre inn. Har alle fingrene i henne nå, men fortsatt er hun ikke helt klar.
Bestemmer meg for å la henne få orgasme først, så jeg gir på med vibben mens hånda roterer på klitten. Merker hvordan hun får sammentrekkinger og fitta drar seg oppover i det hun kommer.
Bare lyden av stønnene hennes får det nesten til å gå for meg. Deilig å se der hun ynker høyt i det det går for henne.
Dynger på mer smøring og tenker at jeg prøver igjen. Ber henne puste godt inn å prøve å slappe helt av. Noe har jeg da lært av å se på film, hehe. Gir også beskjed om at hun må si i fra hvis det gjør vondt, for da stopper vi.
Jobber inntens med hånden, samtidig som jeg masserer med den andre hånden på klitten hennes. Merker hvordan den blir stivere og stivere mens hånda glir lengre og lengre inn.
I det hun kommer for andre gang, får jeg hånden helt inn til håndleddet wow for et syn.
At jeg skulle glemme camera nå, dette som jeg hadde fantasert om sååå lenge.
Kjenner at fitta knyter seg rundt hånda og den varme fittesafta som kommer. Hun gir fra seg noen høylytte stønn og kroppen rister. Er nesten sånn at jeg har problemer med å stå å se på, for jeg er så nær med å komme selv. Der ligger hun, rødflammete på brøstet og deilig varm og svett, men planen min er ikke ferdig enda.

For Master N har sittet klar og tålmodig, bare sett på oss hele tiden mens jeg har fått jobbe som jeg ville og latt meg få bruke den tiden jeg trengte uten innblandinger.
Jeg smiler mot han i det jeg drar ut hånden og sier at nå er hun din. Tror hun er klar nok nå.
Han tar tak i begge bena på rosasub og gyver løs. Tar ikke lange tida før han får utløsning, ikke så rart etter denne oppvarminga.
Da vi begge er ferdige har rosasub fortsatt blindfold på. Er litt usikker på om hun skal få ta dem av eller ikke, men bestemmer at hun kan velge selv.
Så går blindfoldet av og hun titter litt skjenert på meg og smiler.
Må innrømme at jeg er spent på om hun likte reisen jeg ga henne, og hun var meget fornøyd.
Vi blir sittende å prate en stund og alle er enig om at dette må vi gjenta. Om det er tre eller bare rosasub og meg.

Det var en nydelig og flott opplevelse og ikke på langt nær så skummel som jeg trodde, men æren skal vel rosasub ha, for det er ei flott og ikke minst deilig jente.
Takk rosasub for at du ga meg den flotte opplevelsen av å fiste deg, det ga mersmak og takk Master N for en kjempe flott tur og den deilige våte sexen.

Snakker med Master Ironside dagen etter og får beskjed om at dette skulle ikke gå uten straff. Fikk pent si fra til rosasub at jeg ventet straff pga at jeg ikke spurte om lov først, men han så også gjerne at jeg fikk øve meg litt sammen med henne, hvis hun ville. Det kan jo bli spennende utover.

3 kommentarer:

  1. kanon digg så det for meg ogble tent ja

    SvarSlett
  2. Herlig kveld dere hadde da:)

    SvarSlett
  3. En skal ikke la anledningene gå forbi. Det kan vi alle risikere å angre på. jeg gledet meg virkelig over dine skriverier. Tusen takk for at du deler de med meg. Hilsen Raxo

    SvarSlett