Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

søndag 5. juni 2016

90 meter tau er bestilt.

Vet ikke om det er sola og varmen som gjør at en sitter inne og surfer på nett. Og jeg merker jeg er der oppe om dagen.
Besøke av wetlovers som var for bare en uke siden, sitter i meg enda. Tror det har vært det våteste møte vi har hatt på lenge.
Godt jeg hadde masse underlag, for ellers er jeg redd både sofan og senga hadde vært dynka ned av sprutorgasmene mine.

Tenker på for over 5 år siden da vi holdt på å kjøre oss inn. Bli godt kjent med hverandres hormoner,soner mm. Det tok litt tid og det gjør også det. Min erfaring er at jo lengre en lar seg bli kjent, jo lengre kan en dra , utforske, strekke grenser sammen.

Etter at vi fikk glassdildoen i hus, har ikke sprutorgasmene latt vente på seg. Nå trenger en ikke noe glassdildo lengre. wetlovers vet akkurat hvor han skal stimulere Miss. Og for å komme maksimalt må baken være med. Ja folkens for dere som ikke har testa dette ut, så prøv.
Snakker ikke da om å kjøre hele handa inn, men kun en finger eller to.
Pass på å bruk MASSE smøring. Og tilfør gjerne mer smøring underveis også. Veldig kjedelig om en går tørr eller blir sår, da blir liksom alt ødelagt.

Blir nesten som hjertemassasje. Først innom klitten med tunga, roterende bevegelser. Så massere g-punket dypt og gjerne vink forover med ett par fingre mot magen. Videre er det klitten igjen og sånn holder du på til en kjenner at g-punktet er bra hovent og spruten er klar.
Til slutt trenger en så vidt å ta borti klitten før strålen kommer. Og dette gjenntas og gjenntas til du selv merker at nå trenger en å drikke litt. Få inn litt påfyll av væske.

Sikkert ikke alle som får det til på denne måten, noen trenger litt hardere tak.

For min del nå, rekker det bare å bøye hode nedover for å slikke meg, så smasjer det ut. Tror både wetlovers og jeg bli litt overrasket over mengden som kommer. Alt blir jo vått. Gulvet er vått, sofan er våt. Underlagene kan en vri opp, bare det å løfte dem merker en at dem er bra tunge av væske.

Men hva driver jeg på med nå da hehe skulle jo skrive om tauene jeg har bestilt. 30 meter svart tau og 30 meter rødt tau og 30 meter med naturfarge hampetau. Tar vel ett par uker før jeg har det. De skal brukes under fotosession på slavene.

Uff, kåt enda jeg. Tror jeg får ta meg en kald dusj. Kjøle ned klitten litt, minne den om hvem det er som bestemmer. Jeg eller den? hehe Er nok den.

3 kommentarer:

 1. Du er så utrolig herlig Miss.. Drømmer om å få slikke deg :)

  SvarSlett
 2. Er så flott med mennesker som kjenner sin egen seksualitet, og ikke er redd for å eksperimentere litt. Det dreier seg jo om å skape nytelse gjerne sammen med andre, og med rett innstilling er mye av grunnlaget på plass. Nå er jo du i en særstilling, men mange kunne nok ha lært av dine holdninger (og behandlinger). Jeg føler meg veldig heldig som har lært deg litt å kjenne, og det er inspirerende å følge deg her på bloggen. I tillegg til at det tenner meg veldig også ;-) Det har fått meg selv til å tøye grensene mine, og jeg gleder meg til å fortsette å lese om erfaringene dine her inne. Bildene dine har virkelig blitt bra også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Eddie. Det var fine ord. Det er veldig artig at du er følger av bloggen og har vært det i mange år. Nedturer som oppturer. Ikke alltid like lett å holde en blogg i live, men har aldri vurdert å slette den selv om det var tider da det ble nye regler osv. Heldigvis endra dem på det.
   Skulle nesten hatt live show fra stua her nå. hehe Har blitt kjent mer flere søte jenter som kryddrer slavestallen min.

   Slett