Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

søndag 8. januar 2023

 Endelig sto benken her ferdig montert. Takker alle for bidrag for at benken står her nå.

Slaven var ikke vond å be og var veldig glad for at jeg fikk testa ut benken så fort. Etter litt knoting med de reimene som fulgte med var slaven fastbundet på benken. Var som et godt stykke kjøtt som sto klar til bruk. Har vel aldsri følt jeg har hatt så styring som nå.


Så var det bare å starte med å mørne kjøttet. Og denne gangen skulle slaven virkelig få kjørt seg skikkelig. Det kom til og med litt lyder fra slaven. Alt fra gromme koselyder til mer snertestønn.

Må si jeg blir bra kåt når slaven stønner og skjønner det ikke er noe vei tilbake. Etter en god stund og Miss går over til karbonpisken klarer slaven å rive seg ut av de reimene som fulgte med. Hmmm da var det bare frem med gaffatapen og Miss gikk rundt alle festene og tapet skikkelig. Nå var det ingen vei tilbake.

Helt til slutt tok Miss og klippet av alt håret på slaven. Der la han, mens hårtustene ramlet nedover.




Det ble en hyggelig kveld. Alltid god prat etterpå. Fikk fiksa litt på soverommet også. Så nå er alt på plass, benken tok veldig liten plass når den ble demontert.


4 kommentarer:

  1. Først vil jeg si Tusen takk til Miss for en heftig opplevelse. Miss har lenge ønsket seg en slik spanking benk. Dette for å kunne ha full kontroll på slaver. Nå var muligheten endelig der, og Miss hadde mer enn antydet at denne gangen var det hun som bestemte. Slaven ble festet med dobble remmer på hver arm og hvert bein, i tillegg remmer over ryggen og en rundt halsen. Der lå slaven naken fastspent og klar for pisk og spank. Både Miss og slaven koste seg, men etterhvert kom carbonpisken frem, og da måtte faktisk slaven festes enda hardere. Miss tok flere runder med Gorillatape rundt armene og beina, i tillegg fikk slaven tape over øynene så det ble totalt mørkt. For at det ikke skulle komme så mye hyling fra slaven, ble det tatt flere lag med Gorillatape over slavens munn. slaven var klar over at Miss hadde lovet en omgang han ville huske, nå ble det ny runde med carbonpisken, og slaven var helt på tålegrensen med smerte, heldigvis ble det pause. Nå fikk slaven annet å tenke på. Lyden av en hårklippemaskin, og følelsen når denne begynnte å fjerne håret på hodet. Da var ydmykelsen total. Tusen takk Miss

    SvarSlett
  2. Så bra at den er på plass. Nå er du helt sjef!

    SvarSlett
    Svar
    1. Virkelig, var en nydelig følelse det sitret i kroppen. Har nok vært sjef før også, men nå var det ingen vei unna.
      Mvh
      Miss Pain

      Slett
  3. En deilig hjelpeløs stilling
    Slave-gutten

    SvarSlett