Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

onsdag 20. mai 2009

Min ulydige sub trenger ny Master

Ettersom vi nå går videre ut i verden og jeg dessverre må si fra meg Master-rollen over "Min ulydige sub" er det åpent for en ny seriøs og dyktig Master til å ta min plass og tukte og styre "Min ulydige sub" videre slik at hun fortsatt har det godt og får fram sub-rollen i seg.

"Min ulydige sub" er en meget bestemt, men underdanig kvinne, som i en seriøs Masters hender vil både være til glede og begjær og hun vil kunne gi deg alt du måtte behage.

Det er med en viss tristhet jeg nå forlater Master-rollen, men jeg vet at det finnes andre der ute som vil være istand til å gi henne og styre henne slik hun trenger.

Om du føler du er rette Master for "Min ulydige sub", så ikke nøl. Skriv ned noen ord om deg selv og hvorfor du mener du vil være den perfekte Master til "Min ulydige sub."

Jeg kan love at den som overtar Master-rollen, vil få opplevelser han sent vil glemme og en perfekt sub til sitt bruk.

Send en mail til

slrn236402941@gmail.com

Om du tror du kunne være "Min ulydige sub" sin nye Master.

Til Min ulydige sub vil jeg bare si tusen takk for tiden vi fikk sammen og hvor dyktig og levende du var som submessive!

Husk bare at borte blir jeg ikke, bare den rollen jeg har hatt.

2 kommentarer:

  1. Uff, det var fine ord Master. Som vi begge vet, er det vemodig å gå videre. Men som du sier, en vet aldri hva livet byr på.
    Takker for den tiden som din sub og håper du følger med meg i øyekroken. Er så mange spes folk ute i eteren, så ikke så lett å finne den rette Masteren.
    Takk Master

    SvarSlett
  2. Det er ikke så greit å vite hva som skjer. Noen ganger er det greit at vi ikke vet. Jeg ønsker dere begge alt godt. Liet er jo ikke slutt. Fatt mot og vær våken for innspill av alle slag. Hilsen Raxo

    SvarSlett