Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

onsdag 3. mars 2010

To fantasier opplevd på kort tidJa fra helgen til i dag har jeg vel opplevd to av mine fantasier som jeg har ønsket å opplever kjempe lenge.
Startet med helgen da jeg fikk besøk av ei Domina jeg har kjent over flere år. Veldig hyggelig og koselig dame. Både kofferten hennes og min var tatt frem, for nå skulle vi ha flere her. Domina ønsket å få ett par slaver som hun kunne beordre til bruk av meg. Siden jeg har kjent Domina såpass lenge og at jeg ikke helt klarer å la meg bli dominert av ei dame, så hadde vi funnet ut at da kunne vi gjøre det på den måten. Hun skulle være sjefen og jeg skulle få nyte godt av slavens arbeid.
Men jeg klarer ikke å la være å spørre om hun kan teste de nye pinnene jeg kjøpte på ikea før jul. Noen tynne lange pinner, som var bundet i buketter og kunne fås i flere farger. Og dem var jo bare så deilige da. Baken min ble god og rød og øm. ÅÅÅÅ jeg har lengtet etter denne følelsen lenge. Jeg snur meg sånn at hun får tatt hele baken og jeg lukker øynene og nyter. Det skulle bli moro å se hun testet dem på slavene sine også.
Maten var handlet inn og vi skulle kose oss alle sammen. Men hva skjer?? Jo da, som nesten forventet, så tørr dem ikke. Mange fine unnskyldninger på at dem ikke kan komme. Det var jo ikke noe å gjøre med det, kvelden skulle ikke ødelegges pga. det.
Vi ser litt tv og koser oss med maten. Klokken er bra mye, før vi får lagt oss. Jeg er litt usikker på hvordan en skal starte, men det gikk fint av seg selv. Hun lar fingrene jobbe flittig rundt klitten og så harde tak på g punktet. Jeg ligger bare å nyter, mens hun kjærtegner brystvortene mine som strutter av stivhet. Så går hånda ned igjen og hun masserer intens på klitten og så kjenner jeg fingrene hennes i meg, mens orgasmen kommer.Vi holder på en god stund og jeg bare nyter og nyter, tungen som leker seg over meg og hennes deilige fingre.
Så det ble en deilig kveld likevel, selv om de andre slavene uteble.I dag er det tirsdag og jeg har nettopp hatt en natt jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve.
Gjennom alle de årene jeg har hatt nett har det blitt en del jeg har blitt godt kjent med.
Og Picasso var en som jeg hadde snakket en del med. Siden jeg har bodd litt her og der i de siste årene, har vi ikke fått møtes og begge var enig om at det snart måtte bli på tide.
Begge er vi like gale og tenner på "syke" ting, som en kanskje ikke snakker så høyt om, hehehe
Så i går kveld er jeg på chatten og snakker med folket og Picasso dukker oppp.
Vi avtaler at han skal komme utpå ettermiddagen dagen etter. Og vi sier alle god natt.
I det jeg slukker lys og gjør meg klar for senga, kan jeg ikke motstå å klikke på han.
Og det jeg skriver der, hadde jeg aldri trodd ville skje. For jeg skriver, du skal ikke komme å voldta meg i natt da. Hmmmm kommer det fra Picasso, han var trøtt og var på vei til senga han og. Du får bare legge deg å se, vet aldri.
Må innrømme at jeg sliter litt med å sove og Picasso surrer litt med adr, så jeg får et par sms, nok til at jeg blir kjempe kåt, for nå vet jeg at han kommer. Tvinger meg til å sove, bare må sove.
Er jo litt av fantasien, og ikke lenge etterpå er jeg i drømmeland.
Vet ikke hvor lenge jeg hadde sovet da jeg kjenner noen varme hender inni meg. Hvor lenge han har jobbet med meg vet jeg heller ikke, for jeg er kliss våt. Har jeg sprutet alt nå, hmm så kjenner jeg kukken hans, gud hva godt, er halvveis i drømme land og kjenner orgasmen går igjennom hele kroppen igjen og igjen. Tar litt tid før jeg er helt våken og kjenner jeg er kjempe våt og klitten er stiv som en pianostreng. I det jeg spurter siste gangen kjenner jeg Picasso kommer også. En fin avslutting på en spesiell natt og fin start på en ny dag.
Litt fortumlet og ør står vi opp. Finner noe å drikke og tar en røyk.
Ja dette var vel å bli "tatt på senga", hehe Det var utrolig hyggelig besøk, og jeg var kjempe gla for at jeg endelig fikk hilse på den mystiske Picasso.
Og jeg sier ikke nei takk til flere nattmøter, kanskje jeg må slipe noen ekstra nøkler.
Han husker nok adr. nå så jeg får nok ikke noe forvarsel på når han kommer, playrape er digg.
Tror jeg legger meg litt igjen jeg, og nyter opplevelsen på nytt i drømmen.

1 kommentar:

  1. DET må ejg si snuppa.... for noen herlige opplevelser du har hatt OG fortjener ....er det noen som fortjener så er det du...:)klem
    subinne

    SvarSlett