Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

mandag 7. november 2016

Nok en fin helg med slaven

Noen ganger er det bare helt topp å være Miss. Selvfølgelig er det ikke alltid like stor pågang av slaver, men siden sommer har det vært meget stor pågang. Ja så stor pågang at jeg har måttet sagt til slaver at de må vente til over nyttår før de kan treffe meg.
Vært også så heldig å få blitt kjent med et bdsm par til. Alltid moro å være flere under settinger og til våren har Shane og jeg planer om å få til noe sammen.

Sist helg som wetlovers var hos meg måtte jeg prøve å svøpe han helt inn i plast. Blitt litt småhekta på den svarte plasten.
Han var bra låst der han lå på sofan og han måtte pent stole på meg der han lå.
Det som kanskje tente meg mest var at han ikke kunne puste av egen fri vilje. Om jeg ville puste med han ved å legge munnen over hans munn, hadde han ingen valg til å trekke pusten men følge mitt åndedrag.
Den røde tapen gjorde at plasten ikke lot seg strekke om han ville bevege munnen. Munnen var helt låst.

Tror nok slaven tente like mye som meg , for kuken hans sto så stiv som en påle. Hadde laget et lite hull som jeg fikk lirka ut kuken. Noe slaven kjente veldig godt der han stønnet. Sikkert ikke så godt, men det bryr Miss seg mindre om.
Nå skulle han knebles og låses skikkelig..
Tapet fast en liten vibb, ikke at det var nødvendig for kuken var stiv nok sånn den var, men litt pirring må en jo gjøre.

Han visste ikke mye hva som skjedde rundt han, da han plutselig følte at han tisset på seg. Det var noe varmt som rant rundt kuken.
Det var bare Miss som tømte noen kubbelys med stearin over plasten.

Det er litt viktig at slaven ikke blir liggende for lenge under plasten. Den er tross alt helt tett og stenger for all luft til huden. Siden slaven hadde vært snill laget jeg et hull til hånda slik at han fikk onanere selv til han kom.


Stappet selvfølgelig min våte kåte truse godt under plasten ved nesen og holdt over munnen slik at han kun fikk puste igjennom trusa som dekket nesa.

Tror slaven likte dette og det skal nok gjennta seg når han kommer neste gang.
Da har jeg tenkt å plaste hver arm og ben for seg og kroppen. Sette en slange i munnen sånn at han kan puste så lenge jeg har kontrollen.
Hva som skjer videre får dere vite senere.
Ha en fin uke.....

5 kommentarer:

 1. Den så helt fantastisk ut den svarte plasten :) Helt nydelig. Langt mer visuelt effektivt en vanlig klarplast, selv om det er heftig nok i seg selv. Helt nydelig. Håper på fler bilder fra settinger med bruk av svart plast :)

  SvarSlett
 2. Takk for titten i bloggen din Miss.

  tinkaa-tøs :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Regner med at du bare har sett så vidt innom. På høyre side kan du se Arkiv, fra flere år tilbake.
   Så tøsa kan nok lese seg både våt og kåt her inne tenker jeg.

   Slett
 3. Nå snakker vi! Megabra, tenk hvilken tillit dere har fått til hverandre under denne leken. Det er jo litt av et ansvar å ta kontrollen slik også, og da må en virkelig stole på hverandre. Herlig lesing!

  SvarSlett
 4. meget spenennde å lese om deg! wet tenenr meg enormt

  SvarSlett