Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

lørdag 6. juni 2009

Det går i lær og væske


Ja det går forover med lærarbeidet mitt. Fått laget ferdig en del flogger nå, så nå har jeg gått over på pisker og padder.
Fått laget 23 stykker nå, og flere er bestilt.
Kjøpte håndtak forrig dagen, men må tilbake å kjøpe flere + nagler.

Men en kan jo ikke jobbe hele dagen, så jeg slapper litt av med datan.
Sitter og snakker med Master Bias og blir så kåt og gpunktet er så hovet at det gjør rett og slett vondt nesten.
Sitter og ser meg rundt, vet at vibben ikke fikser den biten, skulle hatt ett par fingre bakfra nå og ett par vink, så hadde jeg kommet som ingen ting.
Så begynner hjernen å funke, og kommer på at fuckingsmaskina mi er jo fiksa. Så jeg nesten løper bort steller meg skrævs over og starter den. Tar ikke mange sekundene før første lading er ute og må finne frem dorullen og tørke opp både opp på maskina og inni, før jeg iler tilbake til sofan så gla og happy. Master Bias ser det med en gang at noe har skjedd og er kjempe gla på mine vegne. Tar to trekk av røyken, men jeg kjenner at jeg neimen ikke er ferdig og ber om tillatelse å fortsette. Slenger maskina i senga og lar den jobbe sakte sakte mens viben jobber på klitte. Så speeder jeg opp farta og der kommer jeg igjen. Slakker farta på nytt og lar den jobbe, trer meg godt innpå og viben durer fortsatt på klitten.

I det jeg kjenner jeg er klar setter jeg farta opp på fult og ny deilig lading av varm fittesaft renner ut av meg. Endelig har jeg fått noe som funker for meg.
Selv om det beste er når andre tar det, så er "støvesugeren" en meget god erstatning.
Må bare si at maskina er kjempe fin, men utstyret som fulgte meg er helt ræva, men med litt kreativitet, så fikser en det meste. Takker Buskerudparet for hjelpen.
Happy ending

2 kommentarer:

  1. Endelig pinglefitta, endelig fikk du til det du har jobbet med så lenge! :) Glad den fungerer og lar deg tømme deg skikkelig for dette har du strevd lenge for.

    Master W

    SvarSlett
  2. Ikke sant, så sparte jeg noen tusen og, hehe Har en først fått smaken på sprut orgasme så blir jeg liksom ikke ferdig før jeg har fått tømt meg en del ganger.

    SvarSlett