Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 12. mars 2010

Spennende kaffebesøk

Ja nå sitter jeg og venter på et spennende kaffebesøk. Dette var ikke helt planlagt, men det gjør det jo bare enda mer spennende. Domina og hennes slave kommer en liten tur for å hilse på.
Så får vi se da, om det blir noe mer skriving på bloggen når kvelden er omme. Hvem vet??

**--**--**

Det er vel egentlig på tide å komme seg i seng, men har fortsatt ikke landa etter kveldens opplevelser med mine gjester.
Veldig hyggelig og tøft gjort av slaven til Domina og komme hit. Slaven er ganske fersk som sub, så Domina tok hensyn til det.
Flaks for meg, så hadde slaven veldig peiling på data, så han ble satt igang til å gå over pc,n min. Noe som var på tide. Dette tok nok mye lengre tid enn vi hadde regnet med, så slaven slapp nok litt lett unna i kveld. Litt pisk fikk han nok smake og div. klyper.
Snakket med Master før gjestene kom, og fikk beskjed om å være disponibel for Domina hvis hun ønsket det.
Fordi jobben med datan tok så tid, så går tida mye til datan og klokka går. Blir enig om at vi må prøve å sove litt. Domina på den ene sofan og jeg på den andre. Slaven lå inne på soverommet, men tror han var veldig spent på hva som skulle skje, siden han ikke fikk sove.

Får beskjed av Domina at jeg skal gå inn å legge meg ved siden av slaven og be han gi meg orgasme. Har ikke blitt dominert av noen Domina før, men gjorde som jeg ble bedt om.
Slaven ble nok litt paff, men Domina kommer inn og får satt han i gang.
Mens jeg blir slikket, som en hund drikker vann, ble slaven straffet med pisken hvis han ikke gjorde bra nok jobb. Det var utrolig deilig og bare ligge der og ta imot. Kjenne den varme tunga jobbe iherdig mot den stive klitten, mens fingrene hans jobbet iherdig i fitta. Mens tunga til Domina slikker brystene mine. Det er bare så uvirkelig og så digg, ligge rett ut dyvåt og kjempe kåt.
Etterpå må slaven ut i stua for å jobbe videre med datan. Det er da Domina tar en strap-on og kjører i meg, samtidig som hun leker med klitten min. Her skal det ikke hviles, og jeg kjenner en ny bølge av ilinger som krabber nedover ryggen og gir meg deretter små kramper mens orgasmen er på vei.
Prøver å henge med så lenge jeg kan, og tror jeg får med meg tre orgasmer før jeg blir helt borte.
Og det går og det går. mmmmm Får noen korte korte pauser, til å trekke pusten litt, før hu setter igang igjen. Hun vet hva jeg er go for, så det er ingen vits å slutte enda.
Som dere kanskje vet, så klarer jeg ikke å henge med lengre, for orgasmene bare ruller i vei.
Domina mista også tellinga på orgasmene.
Egentlig samme hvor mange orgasmer en får , så lenge alle de en får er gode.
Får summet meg og får litt å drikke av Domina, snill sånn, hehe
Stabber meg etterpå ut i stua. Domina synes det gikk mye bedre nå, og at jeg klarte meg bra. Tenkte jo på hva Master hadde sagt til meg tidligere på dagen, og ville gjøre han fornøyd. Håper Domina kan skryte litt av meg til han.
Så er pc,n er ferdig fiksa og jeg må bare få takke slaven så kjempe masse for hjelpen. Håper han likte seg her, selv om han ikke fikk så mye goder som jeg fikk i kveld. Men min hverdag som sub er heller ikke sånn til vanlig, vet at Master gjerne vil snakke litt mer med Domina, sånn at hun kan bruke meg mer aktivt, så jeg er nok ikke så heldig hver gang.
TUSEN TAKK DOMINA, for en kjempe deilig kåt kveld.

Tror jeg skal få sove godt nå, mens jeg lukker øynene og bare tenker på hva som skjedde i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar