Dette er meg:

* Opererer nå som Miss Pain, etter flere år som painsub.

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg ikke trodde var mulig

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil og bare skriver et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.


*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

mandag 6. april 2009

Straffe medtoder


24/7
Total underkastelse til alle døgnets tider.

Figging
Innsetting av ingefærrot. Gir en intens, brennende følelse.
Kan brukes til begge kjønn.  

Mummifisering
En form for bondage der den underdanige blir pakket helt inn i plast eller andre materialer, slik at han eller hun ikke kan røre seg i det hele tatt. 

Pisker gir ulike smerte som for eks.:
bred pisk høyt smell og bred smerte
hard pisk vondt, myk pisk bra
pisk med haler mest skånsom
pisk med knuter i endene
jo flere haler jo mer fordelt blir slaget
Bruk en myk pisk til oppvarming, slik at huden ikke sprekker!

Bjørkeris
ris er spesielt og gir som regel tenning
bjørkeris er best om våren og fersk
10 12 grener og ca 60 cm langt
første gang anbefales det med truse på
begynn forsiktig
Bjørkeris plukkes om våren, barkes (gjøres av suben), og legges i saltvannslake i 24 timer for å gjøre den smidig og holdbar. Lengden kommer an på armlengde.

Et kosteskaft kuttet i passende lengde, med øyekroker i hver ende for å feste fast mansjettene er velegnet for spredning av ben og armer. Da har Master full tilgang til og enten henge opp eller binde stokken der han vil og kan straffe sin sub. Eller bare la suben ligge sånn så lenge Master ønsker.

Det er både fysisk og psykisk straffemedtoder. Noen Mastere utøver straff uansett, det vil si at hver gang de "kjefter" eller f.eks. pisker, så er det straff. Selv har vi mer "straffesettinger" at jeg kommer til Master når han kaller på meg,.

Noen Mastere bruker å ignorere sin sub, som straff, men mener at hvis suben får beskjed om at "nå får du straffen din, dvs. jeg ignorere deg i 4 dager" så er det greit. Men hvis en Master som ikke sier ifra, om straffen før etterpå, og bare blir borte i dager eller uker fra sin sub. 
Dette er IKKE bra. En Master som oppføre seg slik og tror at det er en effektiv straff, tror jeg tar veldig feil. Det Masteren oppnår er å få en sub som er dypt fortvilet, frustrert og lei seg.
Som heller ikke forstår hva galt han/hun har gjort for å bli, skyvet ut i kulden. suben vil også miste fullstendig tilliten til sin Master. Dette tror jeg Master vil tape mer på, enn at han vinner.

Vann

Vann er effektiv straff. Mange muligheter. Bind din sub fast i dusjen, med armene over hodet. Sette på dusjen og gradvis kaldere og kaldere. Slå av vannet, når de er passe urolige. Ha med spanskrør og sett litt merker her og der. Sett på kald dusj igjen og bruk spanskrøret samtidig. Men aldri pisk de mer enn de tåler og husk effekten av pisken forsterkes ved bruk av vann !! Denne trenger/bør ikke være for lang og tror at en lærer ganske fort og vil angre sterkt på sin ulydighet. Ha et håndkle klart og la suben tørke seg, eller kanskje Master tørker suben, for å vise din omsorg. Litt trøsteord, kan forsterke subens tillit.
Tips: Bind suben fast på et bord eller gulvet. Få baken rød og fin på suben, hell på et stort glass kaldt vann på baken til suben og forsett å piske. Effekten ser du selv.

Orgasme-nekt
Veldig enkelt. Master nekter bare sin sub i å få ha orgasmer. Har Master kyskhetsbelte, så sett det på suben. Master har nøkkelen og bestemmer hvor lenge suben skal være låst. Har ikke Master det, så er det et tillits spørsmål. Og da er det best for suben å være en lydig sub, som holder hendene borte fra underlivet eller viben.

Et kryssforhør med jevne mellomrom gir ofte gode resultater, for å se om suben virkelig har klart å la være med å fikle med seg selv. De færreste klare å lyve. Så du som Master, må kjenne din sub så godt, at du ser om suben lyver eller ei. Hvor lenge forbudet skal gjelde, er opp til Master. Noen sub'er kan gå mange dager uten at det påvirker de, andre er en dag ille nok.

Korsett - straff
Har suben korsett, så pålegg henne å ha det på 24/7, det vil si både dag og natt. Utenom når de skal dusje. Korsettet skal være stramt om dagen og kan løsnes litt på natten, dog ikke for mye. Effekten av å gå med korsett dag/natt er et meget forstyrrende element. Man blir påminnet om straffen hele tiden. Og lære. Det som er litt interessant, er etter en uke, hvis man er pålagt å gå med det så lenge, er at man savner det, når man endelig kan ta det av for godt. Det lyder dumt, men stemmer faktisk.

Utlån
Nok en straff som ikke passer for mange i fantasien. Mange drømmer jo om å bli lånt ut. Virkeligheten kan jo være noe helt annet. Planlegger Master en slik straff for sin sub, så sørg for at den eller de du låner til, skal være folk du kjenner. Viktig at Master har styrringen og setter grensene og at den Master låner sub'en sin ut til er inneforstått med at du er Sjefen for opplegget.

Gi f.eks. din sub beskjed om å møte opp på en bestemt adresse, til et bestemt tidspunkt, iført klær du syns er passende. Og det øyeblikket sub'en kommer innefor døren, får han/hun hette eller et tørkle foran øynene. La sub'en ha det på under hele seansen, til han/hun blir sendt ut av døren igjen, slik at hun/han aldri vet hvem som har vært tilstede, men bare høre stemmer, føler osv. Hva som da kan skje under en slik setting, er jo helt opp til Master.

Skammekrok

Sett suben med ansiktet inn mot den kjedeligste veggen du har i huset og la henne sitte der i 2 timer. Med snakke forbud. Gjerne på kne, men med mulighet til å få lov til å skifte til en annen stilling, f.eks. sitte på baken med knærne bøyd og hendene bak ryggen. Din sub vil merke at 2 timer er lenge...men det er jo ikke ditt problem.

Tips: Har du et stort hundebur, boks til å oppbevare puter i som de fleste har på verandaen kan jo en natt i det buret være en fin form for straff.
Binde henne fast på ryggen på salongbordet og bruke henne som bord.
Ute finnes det jo også mye en kan finne på, uten at de som går rundt skjønner så mye.
Bli bundet i en benk, eller at en må sitte på en plass til Master finner det for godt at du skal gå videre.
Tiltale han som Master offentlig, er jo ganske tøft da.
En kan også kjøpe hønsenetting i plast for eks. også fester du det på siden av suben. Etterpå kan du sette klyper hvor det måtte passe, gjerne mange. Når de har sittet på en stund, kan du ta tak i nettingen og bare rive den av. Det kjennes meget godt.

Straff trenger ikke bare oppleves vondt eller negativt. For min del liker jeg smerte veldig godt og det tenner meg veldig. Så det er ikke alltid like lett for Master å finne den beste måten å straffe meg på. Ikke alltid den fysiske straffen er den mest egnet straff.
Kan jo skrive litt om hva som skjer når en får orgasme og straff, mye rart med kroppen vår.
Orgasmer frigjør endorfiner som er kroppens naturlige morfin. Ved smerte og orgasmer så frigjøres endorfiner i hopetall, så det nesten blir en slags rus. Og jo mer endorfiner kroppen har produsert, jo mer smerte tåler suben. Må få tilføye at jeg sliter med ryggsmerter. Så etter en setting med Master tar jeg ikke en smertestillende på flere dager.

Her har jeg fått hentet noen tips til straffemedtoder, det finnes sikkert en haug av andre måter for Master og straffe meg på.

Sitter du med en smart straff så skriv den ned.
Kanskje du er sub og har opplevd å få en rå straff som satt i deg lenge.
Den mest kreative og gjennomførbare straffen skal testes på meg og jeg vil skrive om hvordan jeg opplevde den og hvem som har foreslått den.

Kilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar