Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

onsdag 11. mars 2009

Merking innen BDSM

Har hentet litt stoff fra nettet og skrevet det mer med mine ord, der jeg synes det passet. Har ikke tatt med alt. Linken finner du under stykket. Var noen tilleggs linker som ikke fungerte, så la inn dem jeg fikk opp.


Collar/krave/halsbånd:
Som nevnt over, er dette et symbol som oppfattes på svært mange måter. I det virkelige liv, kan et collar ha flere former.
Noen bruker et solid halsbånd som fint kan kjøpes i dyrebutikker, type hundehalsbånd. Eller et halskjede som er blitt smidd sammen hos en gullsmed. Dette er fordi at det ikke skal kunne fjernes igjen uten at det ødelegges.
Det finnes steder man kan få kjøpt ferdige collars. Dem kan være laget i metall, skinn, eller en kombinasjon. Noen er smale og beregnet til daglig bruk, andre er brede. De kan også være store som kun er egnet for bruk i spesielle situasjoner. Dette er for å frarøve subens bevegelsesfrihet.

For meg personlig vilel et collar som jeg bar daglig, være et symbol på eierskap av Master. En kan under lek bruke et halsbånd av "nødvendige" grunner, som f.eks. å feste
subens hender til halsbåndet. Det vil funke som et hjelpemiddel til å tydeliggjøre suben i den spesielle situasjonen. Det kan være ute, offentlig som er en del av "leken". Da vil det kun brukes i den enkelte situasjon, og ikke være et fast symbol som brukes hele tiden. For meg er det et sterkt symbol, og ikke noe man leker med.

Innen BDSM brukes det en mange symboler får å signalisere tilhørighet, "eierskap", status, underkastelse. Noen er svært enkle, andre betyr en permanent merking av den dominante's "eiendom".

Oppfatningen av symbolenes betydning, varierer. Et collar er f.eks. noe enkelte bruker så snart de leker, andre bruker det ikke før forholdet når en karakter hvor
collaret mer utgjør symbol på linje med en giftering. Hver og en må selvsagt få legge det de selv ønsker i disse symboler. Mitt syn vil det å bære et Masters merke noe jeg vil gjøre med stolthet. Det skal vise at jeg mener alvor med min subrolle. Og det kan symbolisere at Master viser alvor ved å bruke sitt merke på suben sin.


Tatto:
Noen velger å bruke en tatovering som symbol, hvor det enten er plassert lett synlig, eller på et helt "privat" sted. Motivet kan være et som betyr noe for Master og suben, eller det kan være f.eks. "Property of XX", "Owned by XX" osv. Tatoveringer er å anse som permanent merking, selv om de kan fjernes ved hjelp av laser eller kirurgi. Har selv et submerke tatovert på skulderen. Min måte å si fra for meg selv at jeg hadde våkna. Endelig.


Piercing:
Piercing er også brukt som merke eller symbol på "eierskap" innen BDSM. Dette blir å betegne som et permanent merke, selv om man sikkert kan la hullene gro igjen om man angrer. Denne form for merking kan også ha andre funksjoner; Mange sier at en piercing i f.eks. brystvortene øker følsomheten. Og noen lager flere intime piercinger, som under "lek" kan festes sammen med lenker, fra f.eks. brystvorter til underliv. Piercing finnes i mange former; Ringer, staver, barbareller. Mange av smykkene og måten de er satt på kroppen, har egne navn. Enkeltstående piercinger brukes, eller flere hull som kan kobles sammen med et eller flere smykker. Se linken til scaring, dette utføres ofte av de samme mennesker.


Scaring/scarification:
Scaring er å påføre kutt/sår i huden, og å sette dem inn med noe som gjør at det blir synlige arr, i et ønsket mønster. Scaring kan utføres med skalpell, damå man
være nøye med og ikke snitte huden for dypt. Meningen er kun å gi grobunn for en ønsket arrdannelse. Noen fyller fargestoff i kuttene, slik at arrene også kan få farget mønster. Dette blir en slags blanding av tatovering og scaring. Scaring er å betegne som et varig merke,. selv om det kan dempes, evnt. fjernes ved hjelp av kirurgi.

Link til side om scaring (Tips søkeord; scarification.)
Link: http://www.tribaltouch.com/


Branding:
Branding er å påføre et brennmerke/svimerke i huden som setter synlig arr. Her er det vanligst med den Dominantes initialer, eller et lite "bu-merke", som en ring, et
kryss, eller et annet symbol man lager. Man lager en figur man ønsker i metall. Varmer den så opp til riktig temperatur. Det er viktig å sørge for at brannsåret går gjennom overhuden, lærhuden og ned i underhuden. Ikke så dypt at det går ned i underliggende vev. Både før og etter merking er det viktig å kjøle ned med mye is, så ikke forbrenningen fortsette ned i dypere lag. Huden må smøres og holdes jevnt fuktig, så ikke arrvevet vil stramme. Branding er å betegne som et permanent merke, selv om det kan dempes ved hjelp av kirurgi. om man angrer.


Kyskhetsbelte:
Noen velger å utstyre sin sub med kyskhetsbelte. Dette finnes både for kvinner og menn. Det er mest vanlig for kvinner. Beltene finnes i mange typer. Skal det brukes på permanent basis, over lang tid, bør det bestilles etter mål. Hensikten med et kyskhetsbelte er å hindre seksuell omgang. De fleste vil også forhindre masturbering/onani.

Link:
http://www.chastitybelt.net/


Smykker generelt:
Mange bruker spesielle smykker, som symbol på tilhørighet. Det finnes egne slaveringer, gullsmykker med SM-symboler. En kan velge å bruke noe som har spesiell betydning for den det gjelder. Noen velger å gå til en gullsmed, og få smidd sammen en lenke som sitter rundt hals, håndledd eller ankel, og som ikke kan fjernes uten at det ødelegges.


Midlertidig merking/symboler:
Noen velger å begynne med merking allerede på det tidspunkt hvor de opptar en underdanig som sin novise/traniee. En kan velge nesten hva som helst, poenget er at det er noe som kan fjernes uten problem. Ikke nødvendigvis synes for alle. Å oppta noen som sin novise/traniee er en prøveperiode som går begge veier. De mer permanente merkingene vil ikke være naturlig så tidlig. Man kan bruke spesielle farger på neglelakk, klær, sminke. Noen velger spesielle klær, eller noe som forbinder dem med rollen, som skjerf el. Master kan for eksempel stille krav til at suben skal gå f.eks. truseløs, eller med et korsett. Det kan være krav til frisyrer, eller spesielle handlinger. Bare å være kreativ og bruke fantasien.

Kilde: http://slavinn1.homestead.com/merking.html

3 kommentarer:

  1. Hei og takk for kommentar på bloggen min!
    Jeg vil følge deg også, det ser ut som du har mange interessante innlegg :)

    SvarSlett
  2. Takk for at du likte siden.
    Er litt skjelven og andpusten akkurat nå. Fikk endelig lov å komme etter 8 dagers orgasme nekt. Og da ble det ikke bare en men flere. Så nå sitter jeg passe sigen med en god følelse i hele kroppen.

    SvarSlett
  3. Synes innlegget om merking var meget interessant. Når man blir eid, er det forståelig at man ønsker et symbol på dette - akkurat som en giftering. Kjenner selv den gode følelsen av å ha på collaret. Tar man bort det, føles det nakent... Scarification og svimerking er kanskje for de mer ekstreme? Piercinger er jo forsåvidt et motefenomen for tiden... men spesielle smykker vil føles som et godt bånd til Eieren.

    SvarSlett