Dette er meg:

* Har opplevd mange av mine fantasier, også dem jeg så som umulig.

* Veldig seksuell person, ikke en dag uten å være kåt


* Veldig hyggelig om du kan skrive kommentarer på det jeg legger ut.
Det gir en mer giv til å skrive mer å legge ut flere bilder/videoer.

Og det blir ikke spor etter deg så lenge du velger Annonym profil
skriv et nick, sånn at jeg kjenner deg igjen.

*********************************************

* Now I'm operating as Miss Pain, after several years as painsub/slave and submissive.

* Have experienced many of my fantasies, even those I didn't think was possible.

* A very sexual person, not one day without being horny.


* Would be nice if you left a comment on my blog while looking around. That turns me on and makes me want to put out more stories and pictures.

fredag 3. april 2009

Offentlig fornedrelse

Sub'en min har vært ulydig til de grader. Hun har brutt den værste regelen jeg har satt for henne. Hun får ikke lov å onanere eller komme uten å ha fått lov til dette først, og i dag tok hun ikke hensyn til dette!

Hun sendte meg en SMS i formiddag og spurte om hun kunne få lov å onanere, men jeg avviste hele meldingen og svarte ikke på denne. Senere glemte jeg denne da det var mye å gjøre på jobb.

Når jeg nå kommer hjem og spør så sier hun at hun onanerte uten min aksept! Snakk om å tråkke langt over grensen!

Jeg er meget sint, meget skuffet og kommer til å straffe PINGLEFITTA! for dette! Hun selv har fått beskjed om å sette seg ned å tenke over hva en passende straff for dette skal være, og så får vi senere se om dette står i samsvar med mine krav til straff for en slik handling!!!

Fy på seg!

8 kommentarer:

  1. Jeg forlanger, nei.. jeg krever at sub'en kommer med en offentlig unnskyldning her i kommentarfeltet som en liten gest til at hun har trosset meg!

    SvarSlett
  2. Beklager veldig mye Master at jeg har trosset deg og at jeg har vært ulydig mot deg Master.
    suben tar imot sin straff og lover å lære av den.
    Unnskyld Master

    SvarSlett
  3. Sitter her og skjelver etter tredje orgasmen. Master forlangte at jeg skulle se bondage film snutter i en time som straff for min alvorlige ulydighet. Etter 30 min. klarte jeg ikke mer og gikk og la meg som eneste utvei. Master kalte meg opp av sengen, foran pc`n og forlangte at jeg pent måtte se flere filmer. Til slutt klarte jeg ikke mer og kom og kom og kom.
    Sliter nå med å få landa, ser ut som det tar lang tid denne gangen.
    Takk Master at jeg fikk komme, og skal alltid heretter spørre deg om lov til å onanere.

    SvarSlett
  4. Er da ikke så enkelt å vente svar på sin Mester!!!føler med suben jeg. for sånn har jeg det innimellom og.... Hvor lenge skal en sub vente på svar liksom... når man spør ..og. Du Mester.. Du glemte jo..å svare henne..mannfolk har en tendens å skylde på jobb..selv om det er sant innimellom..:)trine

    SvarSlett
  5. I og for seg har du et lite poeng i det du sier Trine, men samtidig så feil. Min sub har overført all makt til meg og latt meg ta kontroll over henne og hennes behov.

    Visst kan man mene at jeg umiddelbart burde ha svart henne, men i en Master/sub/slave-setting blir dette så meningsløst feil. Det er i jeg som skal stå klar å vente på suben, det er min rettmessige plikt og rett til å sa suben vente til jeg finner det for godt å svare.

    Det er også en del av dette å kontrollere, bygge opp spenning mot en utløsende følelsesmessig blomstring senere.

    Er det sagt at Master skal kontrollere orgasmene, ja, så er det faktisk slik at da får hun pent vente til hun får svar og får et ok også, uansett hvor trengende hun er.

    Vi kan jo spørre sub'en om hvordan hennes utrløsning og frigjøring senere på kvelden var og opplevdes, jeg tror det var en sterk og god opplevelse for henne der hun satt og ristet!

    SvarSlett
  6. Det er nok sant det Masteren min skriver her og jeg visste jo at jeg gjorde noe galt og måtte betale for det. Siden jeg har gitt meg helt og fult til han som sub, er det han som har siste ordet uansett hva jeg måtte mene og ønske.
    Utpå kvelden ble det helt max for meg og jeg kom og kom og kom. Brukte lang tid på å komme til meg selv igjen.
    Som suben jeg er, hadde jeg aldri tordt å skrive det du skrev, selv om det er sikkert kjempe godt ment. Men hadde nok fått bra refs fra min Master hadde han sett det.

    SvarSlett
  7. Det hender jeg bare skriver uten å tenke først jeg da.. og Mestern min vil nok lese dette og...
    og ja klart.når man tenker på etterpå..så er det alltid Mester som har rett. når man får tenkt seg om to ganger..men jeg er nå sånn at jeg skriver ofte før jeg tenker... noen ganger.smiler søtt,,

    SvarSlett
  8. hehe go du da Trine. Vi suber lærer fort av feila vi gjør.

    SvarSlett